Το εκατομμυριοστό Peugeot 3008 είναι πλέον γεγονός!

Το Peugeot 3008, ένα από τα best-seller της γαλλικής φίρμας, γιορτάζει το εκατομμυριοστό αυτοκίνητο που παράχθηκε στο εργοστάσιο Sochaux.

Ένα 3008 Hybrid αποτελεί το εκατομμυριοστό που παράχθηκε στο εργοστάσιο Sochaux! Η τελευταία γενιά του 3008 αποτελεί μεγάλη εμπορική επιτυχία, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο οχήματα σε παραγωγή παγκοσμίως.

Κυριαρχεί σε παγκόσμιο επίπεδο

Ο τίτλος του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς», πριν καν το λανσάρισμά του στην αγορά, ήταν μόνο η αρχή. Στη συνέχεια με 76 βραβεία παγκοσμίως. Στη Γαλλία, το Peugeot 3008 ηγείται της κατηγορίας του ήδη από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Στην Ευρώπη, είναι δεύτερο σε κατάταξη στη μεγάλη κατηγορία των SUV για το 2021.

Επιπρόσθετα, διατηρεί ισχυρή θέση και στη Νότια Ευρώπη. Εκεί, αποτελεί το νούμερο ένα SUV σε πωλήσεις στην Πορτογαλία και το δεύτερο στην Ιταλία και την Ισπανία. Η Ευρώπη κατέχει το 65% των πωλήσεων του 3008. Το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων παγκοσμίως αφορά σε πλούσιες εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο.

Το εκατομμυριοστό Peugeot 3008 είναι πλέον γεγονός!

Με το Peugeot 3008 τίποτα δεν είναι τυχαίο

Το 3008 διαθέτει συστήματα υποβοήθησης οδήγησης νέας γενιάς, καθώς επίσης και το Peugeot iCockpit με οθόνη αφής 10 ιντσών. Το εν λόγω μοντέλο ενσαρκώνει ιδανικά τη «Δύναμη της Επιλογής» (Power of Choice). Είναι διαθέσιμο είτε με κινητήρα Plug In Hybrid και κίνηση στους 2 ή τους 4 τροχούς, είτε με κινητήρα εσωτερικής καύσεως. Με αυτό τον τρόπο συνδυάζει την οδηγική απόλαυση με τις καλές επιδόσεις.

Η συνταγή της επιτυχίας

Το Peugeot 3008 ξεχωρίζει χάρη στην ποιότητά του, καθώς και τη μοντέρνα εξωτερική του σχεδίαση. Το εσωτερικό, με το iCockpit, προσφέρει μία ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας. Και κάπως έτσι, το 3008 διαθέτει έναν από τους υψηλότερους δείκτες συνολικής ικανοποίησης πελατών πανευρωπαϊκά.

Comments