Το κοσμοπολίτικο ρετιρέ του Robert De Niro στη Νέα Υόρκη - iTravelling

Η πρώην βιομηχανική εγκατάσταση παραγωγής κερασιών μαρασκίνο μετατράπηκε σε ρετιρέ του Robert De Niro με αίθριο φουαγιέ και τώρα πωλείται έναντι 25.5 εκατ. δολαρίων.

Πως μπορεί να μετατραπεί μια πρώην βιομηχανική εγκατάσταση παραγωγής κρασιών μαρασκίνο σε κοσμοπολίτικο ρετιρέ; Πολύ εύκολα αν είσαι ο Robert De Niro και θες να φτιάξεις το διώροφο διαμέρισμα σου με θέα τον ποταμό Χάντσον και τον ορίζοντα του Μανχάταν. Η τοποθεσία ήταν ιδανική για την πρώην -πλέον- κατοικία του διάσημου ηθοποιού, η οποία απλώνεται σε δύο ορόφους συνολικής έκτασης 1022 τ.μ. με πανοραμική θέα στον ποταμό Χάντσον και στο Μανχάταν και πωλείται πλέον έναντι 25,5 εκατ. δολαρίων.

Το Greenwich Village, όπως ονομάζεται το κτίριο, κατασκευάστηκε το 1920 ανακαινίστηκε πλήρως και πλέον διαθέτει ένα αίθριο φουαγιέ, που εκτείνεται σε ύψος δύο ορόφων με παράθυρα που καταλαμβάνουν, σχεδόν όλο τον τοίχο με θέα προς την εσωτερική αυλή. Στον κάτω όροφο βρίσκεται ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μια τραπεζαρία για επίσημα δείπνα, μια αίθουσα προβολών, μια βιβλιοθήκη με τζάκι και μια κουζίνα.

Στον δεύτερο όροφο θα βρει κανείς τη master suite με το τζάκι, δυο δωμάτια-γκαρνταρόμπες, 5 υπνοδωμάτια και 4,5 μπάνια. κι ένα χαμάμ. Ακόμα δύο επίπεδα είναι διαμορφωμένα σε βεράντες και αποτελούν ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη μεγαλούπολη.  Επίσης, υπάρχει ιδιωτικό πάρκινγκ με επτά θέσεις.

Η τραπεζαρία

Η κουζίνα

Η αίθουσα προβολών

Η βιβλιοθήκη

Η εσωτερική αυλή του κυρίως ορόφου

Comments