Το χωριό του Ποπάι σε περιμένει στη Μάλτα - iTravelling

To Sweethaven Village ή όπως είναι γνωστό ως το Χωριό του Ποπάι, αποτελεί το νέο hotspot της Μάλτας προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες.

Αν αγαπάς τον Ποπάι ή απλά ψάχνεις ένα τοπίο βγαλμένο από παραμύθι, τότε το Χωριό του Ποπάι σε περιμένει. Μπορεί κανείς να μην περίμενε πως θα υπήρχε αυτό το μέρος στον πραγματικό κόσμο, όμως όπως όλα δείχνουν τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα. Ένα ταξίδι στην ενδοχώρα της Μάλτας θα σε πείσει, αρκεί μια επίσκεψη μόνο στο Sweethaven Village ή αλλιώς στο Χωριό του Ποπάι.

Το Χωριό του Ποπάι αποτελεί έναν παραμυθένιο τόπο, εμπνευσμένο από το αγαπημένο κόμικ μικρών και μεγάλων ανά τον κόσμο. Στην ουσία πρόκειται για ένα θεματικό χωριό στο οποίο μπορεί ο καθένας να θαυμάσει τα ξύλινα σπίτια των ναυτικών, τις βάρκες στο λιμάνι αλλά και όλες τις γνωστές φιγούρες, από τον Ποπάι και την Όλιβ μέχρι τον κακό Βρούτο.

Το χωριό ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1979 και χρειάστηκαν επτά μήνες για να ολοκληρωθεί. Τα γραφικά, ξύλινα σπιτάκια, 19 στον αριθμό, χτίστηκαν με υλικά, που εισήχθησαν από την Ολλανδία και τον Καναδά, αφού η Μάλτα δε διαθέτει δάση.

Κατά την επίσκεψη σου μπορείς να κάνεις διάφορες δραστηριότητες στο Χωριό του Ποπάι, καθώς και να μείνεις εκεί για να ολοκληρώσεις την παραμυθένια, ταξιδιωτική εμπειρία σου. Το Χωριό του Ποπάι αποτελεί hotspot για τη Μάλτα και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες ετησίως. Εμάς πάντως μας έπεισε!

Comments