Το Aliathon Resort στην Κύπρο επιλέγει τις ολοκληρωμένες Information Display λύσεις της LG - itravelling.gr

Οι μοναδικές Smart ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG προσδίδουν μια νότα πολυτέλειας στο Aliathon Resort στην Κύπρο.

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το πολυτελές Aliathon Resort στην Κύπρο για την προμήθεια των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων Smart Pro:Centric, που ξεχωρίζουν για τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους. Στο Aliathon Resort οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής, όπου σε συνδυασμό με τις λύσεις της LG θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία τους.

Συγκεκριμένα, η LG με τον επίσημο συνεργάτη της Profelco, ανέλαβαν να εξοπλίσουν τα δωμάτια φιλοξενίας με 280 Pro:Centric Smart LED τηλεοράσεις των σειρών LX761H 49 και 43 ιντσών και LV662H 43 ιντσών, οι οποίες χάρη στον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους και την εξαιρετική απόδοση της εικόνας, προσελκύουν τα βλέμματα των επισκεπτών. Με την ενσωματωμένη Pro:Centric Direct Infotainment πλατφόρμα, οι επαγγελματίες του κλάδου του Τουρισμού μπορούν εύκολα να βελτιστοποιήσουν το περιεχόμενο των τηλεοράσεων, ώστε να αναπτύξουν τις υπηρεσίες τους και να επικοινωνήσουν τα μηνύματα που επιθυμούν στους πελάτες. Επιπλέον, χάρη στο Pro:Centric® Server μπορούν να διαφοροποιήσουν την εικόνα του ξενοδοχείου τους με εύρος επιλογών από templates και σελίδες που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Το Aliathon Resort στην Κύπρο επιλέγει τις ολοκληρωμένες Information Display λύσεις της LG - itravelling.gr

Παράλληλα, η συγκεκριμένη πλατφόρμα προσφέρει ποικίλα οφέλη και στους επισκέπτες, καθώς μπορούν να ελέγχουν επιπρόσθετα όλες τις συνδεδεμένες με την τηλεόραση συσκευές IoT του δωματίου τους μέσω των φωνητικών εντολών από το χειριστήριο (Magic Remote Control) ή ενός ασύρματου διακόπτη, βιώνοντας με αυτόν τον τρόπο μια αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής. Με την προσθήκη του IoT, οι φιλοξενούμενοι μπορούν πλέον να νιώθουν σαν το σπίτι τους έχοντας όλες τις ανέσεις του σπιτιού στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ακόμη, η διαδραστική πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν άμεση πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών και ψυχαγωγίας, όπως τον καθαρισμό των ρούχων και του δωματίου, κρατήσεις στο spa, αλλά και να πραγματοποιούν μόνοι τους check out, ώστε η διαμονή τους να τους μείνει αξέχαστη.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει το Aliathon Resort, καθώς επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η εξαιρετική τεχνογνωσία της LG και το μεγάλο εύρος των λύσεων που προσφέρει η εταιρεία. Στόχος μας είναι να αποτελούμε μια αξιόπιστη επιλογή για τους επαγγελματίες του κλάδου και να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας δυναμικά στην ελληνική αγορά και στην ανάπτυξη του Τουρισμού, αναδεικνύοντας την τεχνολογική υπεροχή της LG».

Comments