Με ρομπότ barman και θέα στο Duomo - itravelling.gr

Πάμε στο πιο σύγχρονο μπαρ για να απολαύσουμε ρομποτικά κοκτέιλ και θέα στο ναό του Duomo στο Μιλάνο.

Ψήνεσαι για cocktail; Θέλεις να απολαύσεις θέα και ποτό με καλή παρέα; Ένα ταξιδάκι στο Μιλάνο θα σε πείσει να δοκιμάσεις εκλεκτό cocktail από τους καλύτερους barmen του κόσμου! Ο λόγος για το The View by Makr Shakr, το νέο μπαρ στο Μιλάνο, το οποίο σου υπόσχεται ένα ταξίδι στην τεχνολογία με μια γουλιά!

Με ρομπότ barman και θέα στο Duomo - itravelling.gr

Το The View by Makr Shakr άνοιξε τις πύλες του το καλοκαίρι του 2019 και υποδέχεται τους λάτρεις των cocktails σε ένα μαγευτικό χώρο με επιβλητική θέα προσφέροντας τα καλύτερα ποτά από ρομπότ barman. Αποτελεί έργο της εταιρείας Makr Shakr, η οποία είναι πρωτοπόρος στα ρομποτικά μπαρ.

Με ρομπότ barman και θέα στο Duomo - itravelling.gr

Πού θα βρεις το ρομποτικό μπαρ στο Μιλάνο

Αρκεί μια επίσκεψη στο ξενοδοχείο TownHouse Duomo, όπου φιλοξενείται το ρομποτικό αυτό μπαρ. Στο ιδιαίτερο αυτό μπαρ θα βρεις τους ρομπότ barmen του καθηγητή Carlo Ratti να φτιάχνουν το ποτό της αρεσκείας σου. Τα μηχανικά τους χέρια σερβίρουν όποιο ποτό διαλέξεις μέσα σε λίγα λεπτά. Μέσω μιας εφαρμογής αντί για κατάλογο, μπορείς να επιλέξεις το ποτό ή να παραγγείλεις το προσωπικό σου cocktail.

Με ρομπότ barman και θέα στο Duomo - itravelling.gr

Στο The View by Makr Shakr δε θα ξέρεις τι να πρωτοκοιτάξεις: το εξωπραγματικό τεχνολογικό προσωπικό με τα ρομπότ που φτιάχνουν τα ποτά σου ή τον επιβλητικό ναό του Duomo. Όπως και να έχει, η εμπειρία εκεί είναι μοναδική. Εάν επισκεφτείς το Μιλάνο, πέρνα για ένα ποτό και δε θα χάσεις!

Comments