Ταξίδι στην Ιταλία μέσα από το παράθυρο ενός Jeep

Η Jeep έχει συνδέσει διαχρονικά το όνομα της με την περιπέτεια και το φυσικό περιβάλλον, χάρη στην εντυπωσιακή γκάμα SUV που διαθέτει.


Με τους ανθρώπους στην Ευρώπη να επιστρέφουν στην -αρκετά διαφοροποιημένη- κανονικότητα τους, τα ταξίδια δεν αποτελούν πλέον όνειρα θερινής νυκτός όπως συνέβη κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η Jeep ταξιδεύει στα μαγευτικά βουνά της Ιταλίας και υπενθυμίζει ότι τα μοντέλα της παραμένουν άρρηκτα συνδεδεμένα με το φυσικό περιβάλλον.

Ξεκινώντας από την Ιταλία, μας ταξιδεύει στα μαγευτικά βουνά της χώρας τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για όσους αγαπούν τα χειμερινά σπορ, τους φυσιολάτρεις και προφανώς τους φίλους της εκτός δρόμου οδήγησης.

Διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα SUV που αγαπούν τα μακρινά ταξίδια και τις εκτός δρόμου περιπέτειες, η Jeep υμνεί το μεγαλείο της φύσης, καθώς και τη δυνατότητα που έχουμε να βρεθούμε και πάλι κοντά της, απεικονίζοντας το περιβάλλον μέσα από το απόλυτο όχημα ελευθερίας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της Ιταλίας πρωταγωνιστούν στα συγκεκριμένα βίντεο. Η αρχή γίνεται με διάσημους ορεινούς όγκους που αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, χάρη στην εξαιρετική ομορφιά τους, αλλά και την πλούσια πανίδα και χλωρίδα που φιλοξενούν.

Το διάσημο Punta Loretto στα 2.000 μέτρα υψόμετρο στην Αόστα, το οποίο αποτελεί αγαπημένο προορισμό των έμπειρων σκιέρ, καθώς και τα μαγευτικά Fossa del Lupo και Οrsomarso στη Καλαβρία είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά σημεία που επισκέπτεται αυτή τη φορά η Jeep.

Οι μεγάλες κλίσεις, το λασπώδες ή χιονισμένο έδαφος και τα δύσκολα περάσματα, κάνουν ακόμη πιο απολαυστική την όλη εμπειρία για τον οδηγό και τους επιβάτες, καθώς αποτελούν ευπρόσδεκτα «εμπόδια» για κάθε Jeep που σέβεται τον εαυτό του και δεν δυσκολεύεται να τα υπερκεράσει.

Απολαύστε το νέο ταξιδιωτικό βίντεο της Jeep:

Comments