Ταξιδεύουμε στην Κρήτη με τη Minoan Lines και την Aldemar Resorts - itravelling.gr

Νέα συνεργασία της Minoan Lines Club και των Aldemar Resorts για ταξίδια σε Κρήτη και Πελοπόννησο.

Ταξιδεύουμε στην Κρήτη με τη Minoan Lines και την Aldemar Resorts - itravelling.gr

 

H Aldemar είναι μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα, με παρουσία 32 χρόνων στη διεθνή αγορά διαθέτοντας 6 πολυτελή ξενοδοχεία και 2 παγκοσμίου φήμης Κέντρα Θαλασσοθεραπείας, σε 2 στρατηγικούς προορισμούς: την Κρήτη και την Πελοπόννησο.

Επενδύοντας διαρκώς σε καινοτόμα προϊόντα και ιδέες, επιδεικνύοντας μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, ο όμιλος Aldermar Resorts αποσκοπεί στο να παρέχει στους επισκέπτες του με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Τα πολυτελή θέρετρα της Aldemar προτιμώνται επι σειρά ετών, για τη ήρεμη, οικεία και γαλήνια ατμόσφαιρα και την προσοχή τους στη λεπτομέρεια. Η φιλοσοφία της ALDEMAR βασίζεται  πάνω στην ιδέα της δημιουργίας μιας “εμπειρίας ζωής”, όχι απλά μια  ανάμνηση διακοπών, και βάσει αυτής δημιουργήθηκαν τα “ELEMENTS”.

Ταξιδεύουμε στην Κρήτη με τη Minoan Lines και την Aldemar Resorts - itravelling.gr

Τα Elements είναι ένα πολυτελές πρόγραμμα διακοπών που επικεντρώνεται σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, επωφελούμενο από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η ελληνική φύση, καθώς απολαμβάνει ο επισκέπτης μια συναρπαστική ποικιλία εκλεπτυσμένων επιλογών σε στεριά και θάλασσα.

Στην ανατολική πλευρά της Κρήτης, σε μια παραδεισένια παραθαλάσσια τοποθεσία που περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους, υπάρχουν 4 από τα πολυτελή και οικογενειακά θέρετρα του Aldemar – ROYAL MARE, KNOSSOS VILLAS, KNOSSOS ROYAL και CRETAN VILLAGE.

Στη δυτική ακτή της Πελοποννήσου, σε ένα καταπράσινο και γαλήνιο τοπίο με θέα μια από τις πιο πανέμορφες χρυσαφένιες αμμουδιές στην Ελλάδα, βρίσκονται τα δύο εκπληκτικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της ALDEMAR, τα πολυτελή παραθαλάσσια θέρετρα ROYAL OLYMPIAN και OLYMPIAN VILLAGE υποδέχονται τους επισκέπτες τους αποσκοπώντας στην δημιουργία αξέχαστων διακοπών, αλλά και ευκαιρίες για εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους (γάμους, συνέδρια, ειδικές εκδηλώσεις).

Ταξιδεύουμε στην Κρήτη με τη Minoan Lines και την Aldemar Resorts - itravelling.gr

Ως προνομιακό μέλος του Minoan Bonus Club δικαιούσαι:

10% Extra έκπτωση στις online κρατήσεις σας

15% Έκπτωση σε όλες τις μοναδικές θαλασσοθεραπείες και περιποιήσεις spa στα παγκοσμίως βραβευμένα THALASSO & SPA Centers του ROYAL MARE & ROYAL OLYMPIAN!

50€ πιστωτικό F&B ανά διαμονή (ισχύει για το Knossos Royal Κρήτης, Royal Olympian & Olympian Village Πελοπόννησο). Αυτό το πιστωτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα a la carte εστιατόρια, για ποτά στο κεντρικό εστιατόριο, ποτά στο κεντρικό μπαρ και Room Service. Τα  πιστωτικά αυτά δεν μεταφέρονται, δεν εξαργυρώνονται, δεν ισχύουν κατόπιν check-out ή για μελλοντικές διαμονές.

Μη ξεχάσεις να προσθέσεις το ειδικό voucher/promo code MINOANCLUB στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας κράτησης, ώστε να ισχύσει η προνομιακή έκπτωση.

Comments