Ταξιδεύουμε στη Νέα Υόρκη για τον πρώτο κινηματογράφο της διάσημης πλατφόρμας

Οι φανατικοί του Netflix αλλά και του κινηματογράφου βρήκαν το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη.

Έχεις στόχο ζωής να ταξιδέψεις μέχρι τη Νέα Υόρκη; Ζηλεύεις την εορταστική ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, τους ουρανοξύστες και το αμερικάνικο street food; Εάν ναι, πριν κλείσεις εισιτήρια για τη μαγική πόλη των Η.Π.Α, σου βρήκαμε ένα ακόμα λόγο για να επισπεύσεις τις προετοιμασίες σου. Το Netflix αποκτά τον πρώτο του κινηματογράφο και σε προσκαλεί για ξεχωριστές προβολές.

Όλοι οι φανατικοί του Netflix αλλά και του κινηματογράφου κλείνουν ραντεβού στη Νέα Υόρκη και τον κινηματογράφο Paris.  Είναι η πρώτη φορά, που η διάσημη πλατφόρμα νοικιάζει για μεγάλο διάστημα κινηματογραφικό χώρο. Μπορεί στο παρελθόν να έχει νοικιάσει διάφορες αίθουσες για τη διαφήμιση ταινιών, που συμμετείχαν σε κινηματογραφικά βραβεία, όμως πρώτη φορά αποκτά το δικό του χώρο.

Ταξιδεύουμε στη Νέα Υόρκη για τον πρώτο κινηματογράφο της διάσημης πλατφόρμας

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της διάσημης πλατφόρμας στο Twitter, «Η εμβληματική αίθουσα θα παραμείνει ανοιχτή και θα είναι το σπίτι για τα ειδικά events, τις προβολές και τις κυκλοφορίες του Netflix». Εμείς δεν έχουμε παρά να προετοιμάσουμε το ταξίδι για μια αξέχαστη εμπειρία προβολής με την υπογραφή του Netflix.

Comments