Τα 4 πιο παράξενα ποτά που θα βρεις στον κόσμο - itravelling.gr

Αυτά τα ποτά είναι δυσεύρετα (ευτυχώς) και πολύ, πολύ… παράξενα! Τολμάς να τα δοκιμάσεις;

Τα ταξίδια δεν περιλαμβάνουν μόνο ξεναγήσεις σε μουσεία και φωτογραφίες σε μοναδικά αξιοθέατα. Κάθε ταξίδι είναι γνωριμία στην κάθε κουλτούρα και το να μπεις στον τρόπο ζωής των ντόπιων είναι μια εμπειρία μοναδική! Η διασκέδαση αποτελεί μέρος αυτού του ταξιδιού, καθώς εκεί θα γνωρίσεις μέρη που ίσως δε συνάντησες στις πρωινές σου περιηγήσεις, θα γίνεις ένα με τους ντόπιους, θα καθίσεις σε τοπικά μπαρ και θα γευτείς τα παραδοσιακά ποτά τους.

Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως υπάρχουν διάφοροι προορισμοί στον κόσμο, που σου προσφέρουν εναλλακτικά και πολύ, πολύ παράξενα ποτά. Ποτά που έχουν παράξενες γεύσεις, ζώα ή ακόμα και μέλη ανθρώπου. Τολμάς να δοκιμάσεις; Εμείς δεν τολμήσαμε, αλλά τα μάθαμε και σε ενημερώνουμε για να προσέχεις.

Το iTravelling.gr βρήκε τα 4 πιο παράξενα ποτά στον κόσμο:

Ένα φιδίσιο κρασί

Τα 4 πιο παράξενα ποτά που θα βρεις στον κόσμο - itravelling.gr

Τι θα έλεγες για ένα φιδίσιο κρασί; Κι όμως υπάρχει ένα είδος κρασιού στο Βιετνάμ, το οποίο φτιάχνεται από φίδι. Συγκεκριμένα, το φίδι τοποθετείται ολόκληρο μέσα σε ένα μπουκάλι με κρασί ρυζιού. Οι ντόπιοι ορκίζονται στις μαγικές ιδιότητές του, μεταξύ άλλων υποστηρίζουν πως κάνει καλό στην υγεία, ενώ σε σώζει και από την φαλάκρα!Φίδι και κρασί; Μακριά και αγαπημένοι!

Μια μπύρα με γεύση πίτσας

Τα 4 πιο παράξενα ποτά που θα βρεις στον κόσμο - itravelling.gr

‘Ένα αθώο σχετικά ποτό σε σύγκριση με το παραπάνω. Στο Ιλινόις των Η.Π.Α αποφάσισαν να ενώσουν δύο αγάπες τους και να τις βάλουν σε ένα ποτήρι. Ο λόγος για μια μπύρα με γεύση πίτσας, η οποία ζυμώνεται με ρίγανη, βασιλικό, ντομάτα και σκόρδο. Εάν πείστηκες να την δοκιμάσεις, θα την παραγγείλεις ως Mamma Mia.

Το cocktail που πρέπει να αποφύγεις

Τα 4 πιο παράξενα ποτά που θα βρεις στον κόσμο - itravelling.gr

Αγαπάς τα cocktails; Τότε αν ο δρόμος ή το αεροπλάνο σε βγάλει ως τον Καναδά και συγκεκριμένα το Yukon, τότε κάνε μια στάση στο Sourtoe Cocktail Club, όπου θα βρεις ένα άκρως αηδιαστικό cocktail στο οποίο διαλέγεις εσύ το μείγμα αλκοόλ και σου βάζουν δώρο -όχι ομπρελίτσα- αλλά ένα αφυδατωμένο δάχτυλο από πόδι ανθρώπου. Μην μας ρωτήσεις που το βρήκαν; Καλύτερα να μην φτάσεις μέχρι την πόρτα αυτού του club….

Το μακάβριο κρασί του γλάρου

Τα 4 πιο παράξενα ποτά που θα βρεις στον κόσμο - itravelling.gr

Εάν δε σε χάλασε και πολύ το κρασί φιδιού, τότε στην Αλάσκα μπορείς να βρεις το κρασί γλάρου. Κι όμως, υπάρχει ένα κρασί που φτιάχνεται με άκρως επιστημονικό και ασφαλή τρόπο, όμως αυτό δε μας πείθει. Ο λόγος; Το συγκεκριμένο κρασί φτιάχνεται μετά από ζύμωση, που έχει υποστεί το πτώμα ενός γλάρου σε νερό….

Ο κόσμος δεν πάει καλά και αυτό φαίνεται στα ποτά του!

Comments