Στη Volvo Saracakis ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Η Volvo Saracakis έκανε την καλύτερη «μεταγραφή», ξεκινώντας συνεργασία με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Αντετοκούνμπο.

Η Volvo Saracakis, του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ξεκινά συνεργασία με τον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα, Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, ενώ το 2020 αναδείχθηκε πρωταθλητής NBA με τους Los Angeles Lakers.

Η συνεργασία τους περιλαμβάνει την προβολή των μοντέλων της Volvo από τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Σε αυτό το πλαίσιο, η Volvo Saracakis του παραχώρησε ένα XC40 Recharge Plug-in Hybrid για τις μετακινήσεις του.

Το compact plug-in υβριδικό SUV είναι ιδανικό για την οδήγηση στην πόλη και όχι μόνο. Με την εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας το XC40 Recharge Plug-in Hybrid T5 σέβεται το περιβάλλον, χωρίς να θυσιάζει την οδηγική απόλαυση.

Για την παράδοση του αυτοκινήτου, ο Κώστας Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε τη Volvo Saracakis, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε στην έκθεση Volvo Saracakis στη Λεωφόρο Αθηνών 71, όπου οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας τον ενημέρωσαν για όλα.

Αρχικά του παρουσίασαν όλα τα συστήματα, τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του κορυφαίου compact plug-in υβριδικού SUV.

Και φυσικά του ευχήθηκαν «Καλή επιτυχία» με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments