Σοκολατένιο τοστ made in Japan! - iTravelling

Οι Ιάπωνες έδωσαν μία ακόμα αφορμή στους λάτρεις της σοκολάτας να γλείφουν τα δάχτυλά τους μ` αυτή την είδηση!

Η σοκολάτα είναι μία αγάπη παντοτινή! Μπορεί αυτό να θυμίζει διαφήμιση γνωστής, ελληνικής σοκολάτας, όμως είναι γεγονός! Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να στερήσει από τους λάτρεις της σοκολάτας αυτή τη χαρά. Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν στην αντίπερα όχθη και συγκεκριμένα στην Ιαπωνία και αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τη σοκολατένια γκάμα τους.

Οι Ιάπωνες πήγαν ένα βήμα παραπέρα τη σοκολάτα και έδωσαν ένα ακόμα λόγο στους φανατικούς της μαύρης θεάς να γλείφουν τα δάχτυλά τους μ` αυτή την είδηση. Η σοκολάτα μετακομίζει πια και στο τοστ! Ναι, σωστά διάβασες. Τέλος τα κλασσικά τοστ με ξεροψημένο ψωμί και τυρί, που λιώνει στο στόμα, τώρα σειρά παίρνει η σοκολάτα. Οι φέτες τοστ σοκολάτας είναι πλέον γεγονός και εσύ απλά αφήνεις τη σοκολάτα να λιώνει στο στόμα σου με το ζεστό ψωμάκι, που τη φιλοξενεί.

Η ιδέα αυτή ανήκει στην ιαπωνική εταιρεία Bourbon, η οποία συσκευάζει τη σοκολάτα σαν το τυρί και προτρέπει τους καταναλωτές να απολαύσουν λιωμένη σοκολάτα ή να δημιουργήσουν τις δικές τους λιχουδιές αφήνοντας τη φαντασία ελεύθερη. Πέρα από το τοστ λοιπόν οι φέτες σοκολάτας μπορούν να γίνουν όμορφες σοκολατένιες βάσεις για φρούτα ή κρέμα, κερδίζοντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Πάρε μια γεύση για το πως είναι το σοκολατένιο τοστ παρακάτω:

Comments