Κάνουμε tour στα μουσεία του Snoopy - itravelling.gr

Εάν δηλώνεις θαυμαστής του πιο διάσημου beagle, έλα μαζί μας για ένα tour στα μουσεία του Snoopy.

Το πιο διάσημο beagle φοράει τα καλά του και μας υποδέχεται με χαμόγελο για να ξεκινήσουμε μια νέα περιπέτεια. Ο αξιαγάπητος Snoopy δε θέλει να πιστέψει πως είναι ένα απλό beagle, βάζει μεράκι και φαντασία και ξεκινάει νέες περιπέτειες στο Peanuts. Το ίδιο κάνουμε και εμείς ακολουθώντας τα χνάρια του. Εάν θέλεις να ζήσεις και εσύ μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία, ακολούθησε το iTravelling και το Snoopy στα μουσεία του.

Snoopy x Tezenis: Κάνουμε tour στα μουσεία του Snoopy - itravelling.gr

Ο Snoopy δε διαθέτει ένα αλλά δύο ολοκληρωμένα μουσεία αφιερωμένα σε εκείνον. Το πρώτο μουσείο βρίσκεται στην Καλιφόρνια και έχει πάρει το όνομα του από τον δημιουργό του Snoopy, τον Jean Schulz. Στο συγκεκριμένο μουσείο θα μπορέσεις να δεις τα αρχικά σχέδια του Jean Schulz, σελίδες από το δημοφιλές cartoon αλλά και να συμμετέχεις σε διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους παρέα με τον Snoopy. Οι ξεναγήσεις στο χώρο φυσικά δε λείπουν για να μάθεις τα πάντα γύρω από το δημοφιλή ήρωα αλλά και τον δημιουργό του.

Κάνουμε tour στα μουσεία του Snoopy - itravelling.gr

Συνεχίζοντας το Snoopy Tour μας παίρνουμε το αεροπλάνο για το Τόκιο. Εκεί μας περιμένει το αποκλειστικά αφιερωμένο μουσείο στο Snoppy. Οι Ιάπωνες φίλοι μας αγαπούν τα cartoons και ειδικά το λευκό beagle, ώστε να του χαρίσουν αρκετά τετραγωνικά. Το μουσείο αυτό αποτελεί παράρτημα του μουσείου της Καλιφόρνια και εκεί θα μπορέσουμε να απολαύσουμε live παραστάσεις με όλη την παρέα του Peanuts, τα αρχικά σκίτσα του δημιουργού, τρισδιάστατα πορτραίτα αλλά και μη δημοσιευμένες ιστορίες.

Μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα καλύτερα pancakes με τον αγαπημένο σου σκύλο.

Snoopy x Tezenis: Κάνουμε tour στα μουσεία του Snoopy - itravelling.gr

iTravelling info: Και στα δύο μουσεία υπάρχουν θεματικές εκθέσεις κάθε εποχή. Η χριστουγεννιάτικη αλλά και η έκθεση του Αγ. Βαλεντίνου κλέβει τις εντυπώσεις με τον Snoppy στα κόκκινα!

Dress Code by Tezenis

Για να πας στα μουσεία του Snoopy πρέπει να μπεις στο κλίμα. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η νέα συλλογή του Tezenis. Ο αξιαγάπητος σκύλος φεύγει για λίγο από τα μουσεία του και εισβάλει στην ντουλάπα σου. Για να μην αποχωριστείς ποτέ τον αγαπημένο σου ήρωα, ξεχωρίσαμε 5 προϊόντα για άνδρες και γυναίκες για snoop-ικές εμφανίσεις στα ταξίδια σου.

Comments