Περισσότερες γευστικές επιλογές εν πτήσει από τον όμιλο Lufthansa - itravelling.gr

Περισσότερες επιλογές εν πτήσει: φρέσκα, ποιοτικά γεύματα και ροφήματα με τοπικό χαρακτήρα από τις Lufthansa, SWISS και Austrian Airlines 


Από την άνοιξη του 2021 οι Lufthansa, SWISS και Austrian Airlines θα προσφέρουν μια ποικιλία γευμάτων και ροφημάτων στην Economy Class, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Οι Lufthansa, SWISS και Austrian Airlines θα προσφέρουν σύντομα στους επιβάτες της Economy Class μία σειρά νέων υπηρεσιών. Από την άνοιξη του 2021, οι επιβάτες σε δρομολόγια μικρών και μεσαίων αποστάσεων θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν γεύματα και ροφημάτα υψηλής ποιότητας, για να τα απολαύσουν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πρότυπα αυστηρών προδιαγραφών θα εφαρμόζονται από την επιλογή έως την προετοιμασία και τη διανομή προϊόντων. Με τη νέα αυτή υπηρεσία, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου αναμένεται να επενδύσουν περισσότερο στη βιωσιμότητα επιλέγοντας προϊόντα και συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον και μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων μέσω της περισσότερο εξατομικευμένης παραγωγής.

«Οι επιλογές των σνακ που προσφέρουμε στους επιβάτες της Economy Class δεν ανταποκρίνονται πάντα στις προσδοκίες τους», εξηγεί η Christina Foerster, Μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Lufthansa και υπεύθυνη για το Customer, IT & Corporate Responsibility. «Η νέα υπηρεσία σχεδιάστηκε βάσει των σχολίων που έχουμε λάβει από τους επιβάτες μας. Δίνοντας τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων υψηλής ποιότητας, οι επιβάτες μας θα είναι σε θέση να επιλέγουν οι ίδιοι τα γεύματα και τα ροφήματα που θέλουν να απολαύσουν στο ταξίδι τους.»

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου θα προσφέρουν διαφορετικές επιλογές γευμάτων και ποτών, ορισμένες από τις οποίες θα έχουν τοπικό χαρακτήρα. Το επίκεντρο σε όλες τις αεροπορικές μας θα είναι τα φρέσκα προϊόντα και σε μία επιλογή σνακ, ενώ τα δωρεάν σνακ που διατίθενται έως σήμερα θα σταματήσουν να προσφέρονται. Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σταδιακά από την άνοιξη του 2021: Η πρώτη εταιρεία που θα το εφαρμόσει θα είναι η Austrian Airlines, ακολουθούμενη από τη SWISS και τη Lufthansa. Τα ακριβή προϊόντα που θα προσφέρονται θα ανακοινωθούν από τις αεροπορικές εταιρείες τους επόμενους μήνες.

Comments