Πάμε για κατάδυση μέσα σε ένα βυθισμένο Βoeing 747 - itravelling.gr

Ανακαλύπτουμε το βυθό στο πιο ιδιαίτερο θεματικό υποβρύχιο πάρκο παρέα με το βυθισμένο Boeing 747.

Εάν λατρεύεις τις καταδύσεις, θέλεις να εξερευνήσεις νέα μέρη και έχεις μια μικρή αδυναμία στα εγκαταλελειμμένα τοπία, τότε κλείσει εισιτήρια για το Μπαχρέιν. Ο λόγος για το πιο ιδιαίτερο θεματικό υποβρύχιο πάρκο, που σε καλεί για εξερευνήσεις στο βυθό με θέα το βυθισμένο Boeing 747. Δύτες από όλο τον κόσμο τρέχουν για μια υδάτινη βόλτα στο θεματικό πάρκο του Μπαχρέιν για να απολαύσουν μια ξεχωριστή κατάδυση στα 100.000 τ.μ του βυθού.

Πάμε για κατάδυση μέσα σε ένα βυθισμένο Βoeing 747 - itravelling.gr

Αυτό το θεματικό υποβρύχιο πάρκο περιλαμβάνει το Boeing 747 μήκους 70 μέτρων, το οποίο έχει προετοιμαστεί καταλλήλως για να μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια τους δύτες. Στο πάρκο θα βρει κανείς αντίγραφο ενός σπιτιού εμπόρου μαργαριταριών, τεχνητούς κοραλλιογενείς υφάλους, διάφορα γλυπτά, ενώ δε λείπει και η φυσική θαλάσσια ζωή.

Πάμε για κατάδυση μέσα σε ένα βυθισμένο Βoeing 747 - itravelling.gr

Το υποβρύχιο θεματικό πάρκο περιμένει τους λάτρεις της κατάδυσης από αυτόν τον Αύγουστο. Μάλιστα, οι διοργανωτές και οι υπεύθυνοι του χώρου τονίζουν πως το νέο υποβρύχιο θεματικό πάρκο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και προωθεί την ανάπτυξη της θαλάσσιας ζωής.

iTravelling info:

Για να μπορέσεις να δεις από κοντά το βυθισμένο Boeing 747, θα χρειαστεί να κάνεις κράτηση μέσω των καταδυτικών κέντρων.

Comments