Πάμε για δείπνο στο jumbo αεροσκάφος της Singapore Airlines - itravelling.gr

Η Singapore Airlines σε καλεί για δείπνο στο jumbo αεροσκάφος της επί εδάφους για μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία σε αεροπλάνο.

Η Singapore Airlines ταράζει για ακόμα μια φορά τα νερά και αναστέλλει το αρνητικό κλίμα, που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις αερογραμμές. Με την έλευση του COVID-19, τα αεροπορικά ταξίδια μειώθηκαν δραματικά, κάνοντας τις αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως να σημειώνουν κατακόρυφη πτώση στα έσοδα τους. Η αεροπορική εταιρεία της Σιγκαπούρης, που στηρίζεται στα μακρινά ταξίδια, καθώς δεν υπάρχουν εσωτερικές πτήσεις, είχε καθηλωμένα όλα τα αεροσκάφη της στο έδαφος μέχρι που αποφάσισε να κάνει την ανατροπή! Καθώς δεν μπορούμε να πετάξουμε σε μακρινά μέρη, μπορούμε να αναβιώσουμε την εμπειρία ενός αεροπορικού ταξιδιού με ένα γεύμα μέσα στο αεροσκάφος.

Πάμε για δείπνο στο jumbo αεροσκάφος της Singapore Airlines - itravelling.gr

Κι όμως η Singapore Airlines σχεδιάζει να μετατρέψει ένα από τα jumbo αεροσκάφη της σε pop-up εστιατόριο και να προσφέρει μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία στους πελάτες της. Οι τυχεροί επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν εκλεκτές γεύσεις με διαφορετικά μενού ανάλογα με την κατηγορία θέσης, που θα επιλέξουν. Διεθνείς σεφ αναλαμβάνουν το σχεδιασμό των μενού, ενώ για όσους από τους «επιβάτες» αποφασίσουν να φορέσουν μια παραδοσιακή στολή, θα επιβραβεύονται με μοναδικά δώρα από την εταιρεία.

Πάμε για δείπνο στο jumbo αεροσκάφος της Singapore Airlines - itravelling.gr

Μετά τη ξεχωριστή αυτή γευσιγνωσία, παρέχεται ξενάγηση στο κέντρο εκπαίδευσης αλλά και μια ξεχωριστή εμπειρία στον προσομοιωτή πτήσης. Σύμφωνα με τον Γκοχ Τσουν Πονγκ, διευθύνων σύμβουλο της Singapore Airlines, «με τον COVID-19 να μειώνει δραστικά τον αριθμό των πτήσεων που εκτελεί ο όμιλος SIA, έχουμε δημιουργήσει μοναδικές δραστηριότητες που μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας αυτή την περίοδο».

Για όσους θέλουν να απολαύσουν πιάτα μαγειρεμένα στο αεροσκάφος, όμως δεν έχουν χρόνο για ένα γεύμα εκείνη τη στιγμή, παρέχεται η δυνατότητα του delivery και μάλιστα με οδηγίες για σωστό ζέσταμα στο σπίτι και την ιδανική μουσική, που θα συνοδεύσει το γεύμα τους.

 

Comments