Όταν η Cupra συναντά το De Antonio Yachts D28 Formentor

Η σχεδίαση του σκάφους είναι εμπνευσμένη από το Cupra Formentor, το πρώτο μοντέλο που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί μοναδικά για τη μάρκα.

Η Cupra και η De Antonio Yachts παρουσίασαν το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας τους. Οι δύο εταιρείες σχεδίασαν από κοινού το De Antonio Yachts D28 Formentor, ένα γιοτ υψηλής απόδοσης. Σίγουρα τραβάει τα βλέμματα!

Πηγή έμπνευσής τους αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί μοναδικά για την ισπανική μάρκα, το Cupra Formentor. Και όχι άδικα.

Το συγκεκριμένο εκθεσιακό σκάφος των 400 ίππων, με ταχύτητα 40 κόμβων, είναι ο προπομπός μιας ειδικής περιορισμένης έκδοσης. Αναφερόμαστε στο D28, με τα εμβληματικά χρώματα και φινιρίσματα της Cupra, το οποίο αναμένεται στα τέλη του 2021.

Η εξωτερική σχεδίαση ξεχωρίζει για τις απλές γραμμές και τον δυναμικό χαρακτήρα, όπως και το χρώμα Petrol Blue με φινιρίσματα σε χρώμα χαλκού.

Όταν η Cupra συναντά το De Antonio Yachts D28 Formentor

Το De Antonio Yachts D28 Formentor εκτίθεται στη Marina Vela στο λιμάνι της Βαρκελώνης μαζί με το Cupra Formentor VZ5. H ειδική περιορισμένη έκδοση του CUV εφοδιάζεται με πεντακύλινδρο κινητήρα 390 ίππων, ενώ θα παραχθεί σε μόλις 7.000 μονάδες.

Ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και σχεδίασης

Το De Antonio Yachts D28 Formentor έχει μήκος 7,99 μέτρα, με δυνατότητα προσθήκης πλατφόρμας μισού μέτρου. Η εξωτερική σχεδίαση διακρίνεται από μια ξεχωριστή γάστρα χρώματος Petrol Blue και αρκετές πινελιές σε μαύρο χρώμα και ανθρακονήματα.

Η γάστρα με βαθύ V επιτρέπει στο σκάφος μέγιστη ταχύτητα έως 40 κόμβους, καθώς και ομαλή πλεύση. To πλάτος του σκάφους και η κατανομή βάρους, παρέχουν ευρύχωρο κατάστρωμα και σταθερότητα. Η διάταξη όγκων επιτρέπει άνετη μετακίνηση γύρω από την περίμετρο.

Ολόκληρο το κατάστρωμα είναι στο ίδιο επίπεδο, χωρισμένο σε διαφορετικούς χώρους, sundeck με καθίσματα και τραπέζια εμπρός και πίσω. Περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Ο υψηλός βαθμός χρήσης του χώρου, προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση ευρυχωρίας, με μέγιστη χωρητικότητα έως και δέκα ατόμων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments