Ο David Morales επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar - itravelling.gr

Εξασφάλισε από νωρίς το εισιτήριό σου και απόλαυσε το Νεοϋρκέζο dj David Morales σε ένα special dj set στο Bolivar Beach Bar.

Tο Bolivar Beach Bar φιλοξενεί στα decks του, το Σάββατο 4 Ιουλίου, τον superstar dj  David Morales. ο Νεοϋορκέζος superstar, μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της dance μουσικής, με μια τεράστια διαδρομή που ξεπερνά τα 20 χρόνια, έρχεται με special extended dj set για το πρώτο mega event του φετινού καλοκαιριού. Support Dj Set από DINO MFU.

O Νεοϋορκέζος David Morales θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η ζωντανή ιστορία της dance σκηνής κι ως ένας από τους διασημότερους dj στον πλανήτη. Ο όρος ‘superstar DJ’ είναι συνυφασμένος με το πρόσωπό του και την πορεία του στη χορευτική μουσική. Πάρ’ όλα αυτά, η στάση του και η παρουσία του παρέμειναν πάντα πιστές στην underground κουλτούρα και στη house. Μετρά πάνω από 20 χρόνια επιτυχιών, ενώ έχει προταθεί πολλές φορές για βραβεία Grammy, το οποίο κι έχει κερδίσει το 1998 ως best remixer της χρονιάς εκείνης καθώς μιλάμε για έναν από τους πιο παραγωγικούς remixers της γενιάς του. Ένας αληθινός καλλιτέχνης της House  και μάστορας της nu-disco που συνηθίζει να τις διανθίζει με γερές δόσεις από dancehall.

Ο David Morales επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar - itravelling.gr

Έχει βρεθεί στα decks των πιο ιστορικών clubs του πλανήτη και έχει συνδράμει στην παγκόσμια απήχηση της house κουλτούρας, καθώς είναι ένας από τους πρώτους αληθινούς superstar DJ’ s. Διατηρεί την δισκογραφική εταιρεία Def Mix που εκπροσωπεί ονόματα όπως Quentin Harris, Hector Romero, DJ Meme και μέχρι πρότινος τον αείμνηστο Frankie Knuckles.

Οι συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας αναρίθμητες, μερικές από τις οποίες με καλλιτέχνες όπως Jamiroquai, Bjork, Madonna, Mariah Carey, U2, Michael Jackson, Whitney Houston κ.α. Ο David Morales δεν είναι απλά ο ορισμός του superstar dj, είναι ένα ταλέντο που έχει δώσει και συνεχίζει να προσφέρει πάρα πολλά σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Όπως ο ίδιος συνηθίζει να δηλώνει, «Δημιουργώ ένα «χώρο» για να μπορούν οι άνθρωποι να ξεχνούν τα προβλήματα τους για λίγο. Είναι σημαντικό θεωρώ στο κόσμο που ζούμε σήμερα».

Στα πρόσφατα κατορθώματα του περιλαμβάνονται η δημιουργία του label με τίτλο Diridim Record το 2018 όπου βοηθά νέους καλλιτέχνες ν’ αναπτυχθούν και φυσικά κυκλοφορεί τις δικές του παραγωγές. Πρόσφατες κυκλοφορίες περιλαμβάνουν τα “The Red Zone Project”, “Izizwe” feat Shota και συνεργασία με τη Janice Robinson στα “There Must Be Love” και “Freedom”.

Για το 2019 έπαιξε ως headliner στο 51st State Festival, πραγματοποίησε ένα τεράστιο, διάρκειας 5 ωρών, “tag team” set με τον Louie Vega, έκανε sold-out events στο Manchester’s Victoria Warehouse, συμμετείχε στο A Night in Paradise του Ministry of Sound κι εμφανίστηκε στον i360 πύργο της British Airways στο πλαίσιο του Brighton Music Conference.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air

Live the Experience

Bolivar Beach Bar - itravelling.gr

 iTravelling info:

Doors Open: 21:00

Είσοδος: 20€ με ποτό ή μπύρα (cocktails – special drinks + 3€)

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

 

Comments