Ο Αριστοτέλης Ρήγας μας κάνει «Τουρλού» για δύο ακόμα Σάββατα! - itravelling.gr

Ο Αριστοτέλης Ρήγας εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου στις 9 και 16 Φεβρουαρίου για δύο αξεπέραστες stand up comedy παραστάσεις.

Ο Αριστοτέλης Ρήγας μας κάνει «Τουρλού» για δύο ακόμα Σάββατα! - itravelling.gr

 

Ήταν γραφτό ν’ ανέβει ο Αριστοτέλης Ρήγας στη σκηνή του Σταυρού του Νότου και το κοινό να μην τον αφήσει να κατέβει έτσι εύκολα! Η νέα του stand up comedy παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο. Πιάνουμε Φεβρουάριο κι αυτός ακόμα εκεί, ζει το κρυφό του όνειρο να γίνει ροκ σταρ. Τα καταφέρνει στο τέλος κάθε παράστασης μαζί με τη house band, αφού έχουν προηγηθεί 90 λεπτά ασταμάτητου και αβίαστου γέλιου!

Ο Αριστοτέλης Ρήγας συνεχίζει την παράταση της παράτασης των παραστάσεών του και θα βρίσκεται στο Σταυρό του Νότου τα Σάββατα 9-16 Φεβρουαρίου! Μάλιστα, με το ίδιο εισιτήριο να μπορείτε να παρακολουθήσετε εάν το επιθυμείτε και το πρόγραμμα της house band του Σταυρού του Νότου που ακολουθεί μετά το ΤΟΥΡΛΟΥ! Τρεις τελευταίες μοναδικές βραδιές που συνδυάζουν μουσική, κωμωδία και μουσική κωμωδία!

Τουρλού: Η νέα μουσικοθεατρική παράσταση του Αριστοτέλη Ρήγα στον ΣτΝ - itravelling.gr

Κι αν νομίζεις πως προλαβαίνεις, μην αργείς! Δεν θα δοθεί άλλη παράταση, διότι αμέσως μετά ο Αριστοτέλης θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Ευρώπη! Από 22 Φεβρουαρίου και μέχρι το Πάσχα θα εμφανιστεί σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βιέννη, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη,  Στουτγάρδη, Πάτρα, Κέρκυρα, Βρυξέλλες και πολλές ακόμα πόλεις που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Το «Τουρλού» είναι μια παράσταση stand – up comedy και μουσικής κωμωδίας 90 λεπτών γεμάτη λογοπαίγνια, σύντομα αστεία προσωπικές ιστορίες, ευφάνταστες παρατηρήσεις, σουρεαλισμό, διασκευές, mashup τραγουδιών, αυτοσχεδιασμό και πολλά πολλά άλλα που “δένουν” μαζί σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία!

Σερβίρεται κρύα – ή και ζεστή, δεν υπάρχει θέμα – αλλά πάντα με κέφι και παιγνιώδη διάθεση. Μια παράσταση με δυνατά «punch line» και επίγευση που κρατάει.

iTravelling info:

Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 8€

Σάββατα 12-19-26 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 21:30

Σταυρός του Νότου – Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.

 

Comments