Novotel Athènes: Επιστρέφει για ξέγνοιαστες στιγμές με τη συνδρομή της AXA - itravelling.gr

Το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Novotel Athènes είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του με ασφάλεια την 1η Ιουλίου 2020.

Έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στη φιλοξενία της Αθήνας από το 1988, το Novotel Athènes, μέλος της Accor, είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες του και να υποδεχθεί τη σεζόν του 2020, την Τετάρτη 1η Ιουλίου.

Πρόγραμμα παροχής ιατρικών υπηρεσιών από την AXA

Με γνώμονα την προστασία των συνεργατών και των φιλοξενούμενών του, το Νovotel Athènes ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, τηρώντας πιστά τις προβλεπόμενες οδηγίες των αρμόδιων κυβερνητικών και υγειονομικών φορέων. Το ξενοδοχείο εφαρμόζει επίσης ένα εύρος ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγείας και πρόληψης της Accor, τα οποία σε συνδυασμό με το σήμα πιστοποίησης υγείας “Health First”, θέτουν τις βάσεις για την άρτια επαναλειτουργία όλων των εγκαταστάσεων του, διασφαλίζοντας μια ασφαλή διαμονή.

Novotel Athènes: Επιστρέφει για ξέγνοιαστες στιγμές με τη συνδρομή της AXA - itravelling.gr

Παράλληλα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Accor με την AXA, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα δίκτυο επαγγελματιών υγείας για παροχή υπηρεσιών ιατρικής υποστήριξης, ενώ θα μπορούν να κάνουν χρήση ιατρικών τηλε-διαβουλεύσεων εφόσον παραστεί ανάγκη.

Τοποθετημένο στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία αναφοράς της πόλης, το Novotel Athènes διακρίνεται για την προσωποποιημένη προσέγγισή του στη φιλοξενία, βασισμένη στην κομψότητα και την απλότητα. Τα 196 δωμάτια και σουίτες του χαρακτηρίζονται από την άνετη διαμόρφωση και τη μοντέρνα αισθητική τους, ενώ η family friendly φιλοσοφία του το έχει αναδείξει σε αγαπημένο προορισμό για οικογένειες.

Novotel Athènes: Επιστρέφει για ξέγνοιαστες στιγμές με τη συνδρομή της AXA - itravelling.gr

Στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται εστιατόριο, bar και γυμναστήριο, ενώ η πισίνα και το εστιατόριο στο roof garden με την απρόσκοπτη 360ο θέα σε όλη την Αθήνα, κερδίζουν τις εντυπώσεις. Παράλληλα, το πλήθος επιλογών σε πλήρως εξοπλισμένους συνεδριακούς χώρους που προσφέρει, καθώς και ο ιδιωτικός δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης το καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε είδους εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής του Νovotel Athènes, κ. Γιώργος Kρητικόπουλος δήλωσε:

Έπειτα από αρκετούς μήνες, η ομάδα του Novotel Athènes είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της, στο σπίτι όλων όσων έχουμε την χαρά να υποδεχόμαστε από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου εδώ και 32 χρόνια. Πλήρως εναρμονισμένοι με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή της προσωποποιημένης φιλοξενίας και ενός υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ανοίγουμε και πάλι τις πόρτες μας υποδεχόμενοι τη σεζόν του 2020. Το Novotel Athènes έχει λάβει το σήμα πιστοποίησης “Health First” και εφαρμόζει μια σειρά πρωτοκόλλων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα τόσο των εγχώριων φορέων, όσο και των διεθνών προτύπων της Accor. Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες μας μπορούν να νιώθουν ασφαλείς κάθε στιγμή, καθώς μέσω της συνεργασίας της Accor με την AXA, έχουμε τη δυνατότητα να τους παρέχουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και ιατρικές τηλε-διαβουλεύσεις. Κοιτάζοντας με αισιοδοξία την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πρώτους επισκέπτες μας και να τους μυήσουμε στην εμπειρία του Novotel Athènes”.

Novotel Athènes: Επιστρέφει για ξέγνοιαστες στιγμές με τη συνδρομή της AXA - itravelling.gr

Περισσότερα για τα Novotel Hotels Suites & Resorts:

Η Novotel Hotels Suites & Resorts αποτελείται από destination hotels σχεδιασμένα να προσφέρουν στον επισκέπτη μια αναζωογονητική και άνετη εμπειρία διαμονής και ένα μέρος όπου μπορούν να αποφορτιστούν και να αφιερώσουν χρόνο για να απολαύσουν τις στιγμές που έχουν πραγματικά σημασία. Η ευρεία γκάμα των μονάδων της Novotel προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών για ταξίδια τόσο επαγγελματικά όσο και αναψυχής, όπως ευρύχωρα και άνετα δωμάτια με εμπνευσμένο σχεδιασμό, επιλογές για φαγητό καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου, ειδικά σχεδιασμένους χώρους συνεδριάσεων, κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, χώρους αφιερωμένους στην οικογένεια και τους μικρούς επισκέπτες, εύκολα προσβάσιμα γυμναστήρια αλλά και πολυλειτουργικά lobby. Η Novotel, η οποία έχει στο χαρτοφυλάκιό της 530 μονάδες σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου, είναι μέλος της Accor, ηγέτιδας δύναμης παγκοσμίως στον ξενοδοχειακό κλάδο της ολιστικής φιλοξενίας (augmented hospitality) η οποία προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε 5.000 ιδιοκτησίες σε 110 χώρες του κόσμου.

Comments