Η Nikon ανακοινώνει την κυκλοφορία του NX Studio για την ομαλή προβολή και επεξεργασία φωτογραφιών και video.

Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του NX Studio (έκδοση.1.0) – του νέου λογισμικού για την ομαλή προβολή, επεξεργασία και προσθήκη αλλαγών σε φωτογραφίες και video. Οι χρήστες ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Nikon μπορούν να κατεβάσουν το λογισμικό τώρα, δωρεάν.

Αυτό το διαισθητικό λογισμικό ενσωματώνει τις λειτουργίες του τρέχοντος λογισμικού προβολής εικόνων της Nikon, του ViewNX-i*, με αυτές του Capture NX-D*, του λογισμικού επεξεργασίας εικόνων της, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν και να επεξεργάζονται εικόνες σε μία μόνο εφαρμογή.

Το NX Studio κληρονομεί ένα μεγάλο φάσμα από ήδη υπάρχουσες λειτουργίες των ViewNX-i και Capture NX-D, όπου συμπεριλαμβάνονται λεπτομερείς λειτουργίες επεξεργασίας, όπως οι ρυθμίσεις Picture Control και ισορροπίας λευκού και η αντιστάθμιση έκθεσης για τα δεδομένα RAW. Επιπλέον, περιλαμβάνει σημεία χρωματικού ελέγχου, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν τα χρώματα σε μια συγκεκριμένη περιοχή, καθώς και βούρτσα επεξεργασίας για σύνθετη διόρθωση. Η διαισθητική δομή του μενού οργανώνεται κατά ροή εργασίας, το οποίο βελτιώνει τη συνολική ταχύτητα απόκρισης για κάθε λειτουργία και παρέχει πιο ομαλή διεργασία επεξεργασίας, τόσο για φωτογραφίες όσο και για video.

Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν εικόνες στην υπηρεσία κοινής χρήσης εικόνων και αποθήκευσης της Nikon, το NIKON IMAGE SPACE, το οποίο ενημερώνεται τακτικά για να εξασφαλίζεται συμβατότητα με όλα τα νέα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών. Μπορείτε να κάνετε λήψη το λογισμικού από το Κέντρο λήψεων της Nikon χωρίς χρέωση.

Κύρια χαρακτηριστικά του NX Studio

• Το λογισμικό επιτρέπει την προβολή και την επεξεργασία φωτογραφιών και video σε ένα πρόγραμμα.
• Το φιλικό προς τον χρήστη μενού χωρίζεται σε κατηγορίες ανά ροή εργασίας, ώστε να είναι πιο εύχρηστο και κατανοητό.
• Υπάρχουν διάφορες επιλογές προβολής, όπως η γραμμή εικονιδίων, με επιλογές οριζόντιας και κατακόρυφης προεπισκόπησης, καθώς και ευανάγνωστες ενδείξεις πληροφοριών λήψης.
• Έχει ενσωματώσει τις λειτουργίες πληροφοριών XMP/IPTC, επεξεργασίας και προκαθορισμένων ρυθμίσεων διαχείρισης από το ViewNX-i και λεπτομερείς ρυθμίσεις επεξεργασίας από το Capture NX-D, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας σημείων χρωματικών ελέγχου.
• Υπάρχει συμβατότητα με άλλα λογισμικά όπως τα Nikon Transfer 2 και Camera Control Pro 2, υποστηρίζοντας μια ομαλή ροή εργασίας μετά τη λήψη.

* Η υποστήριξη για τις τρέχουσες εφαρμογές λογισμικού View NX-i και Capture NX-D, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων για τα πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα και την προσθήκη νέων λειτουργιών, δεν προβλέπεται για το μέλλον. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή τις εφαρμογές λογισμικού View NX-i και Capture NX-D συνιστάται να κάνουν ενημέρωση στο NX Studio.

Comments