Μαγεύει η λίμνη των κόκκινων λωτών στην Ταϊλάνδη - iTravelling

Η λίμνη των κόκκινων λωτών στην Ταϊλάνδη μαγεύει τα φωτογραφικά κλικς και γίνεται viral.

Μαγεύει τους πάντες η λίμνη Nong Han Kumphawapi ή όπως είναι γνωστή ως η λίμνη των κόκκινων λωτών. Ένα ταξίδι προς την Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα στα βορειοανατολικά της χώρας στην πόλη Kumphawapi, 50 χιλιόμετρα περίπου μακριά από το Udon Thani θα σε οδηγήσει στο φυσικό αυτό υπερθέαμα.  Η «Talay Bua Daeng», όπως αποκαλούν οι ντόπιοι, που σημαίνει «Η θάλασσα των κόκκινων λωτών» ανθίζει κάθε χρόνο.

Από τον Νοέμβριο μέχρι τις αρχές Μαΐου, η επιφάνεια των 8.000 στρεμμάτων της λίμνης είναι λες και ανθίζει, αφού βρίσκονται εκατομμύρια κόκκινοι και ροζ λωτοί δημιουργώντας αυτό το μοναδικό θέαμα. Η καλύτερη στιγμή για να απολαύσει κανείς τη θέα στη λίμνη των κόκκινων λωτών είναι το πρωί, όταν τα λουλούδια ανοίγουν εντελώς, ενώ μια βόλτα με τη βάρκα για να θαυμάσεις κανείς από κοντά το τοπίο επιβάλλεται.

Η Nong Han Kumphawapi είναι μια λίμνη πολύ ρηχή, με μέσο βάθος μόλις ένα μέτρο, η κύρια πηγή του ποταμού Pao, ενώ το νερό της είναι γλυκό, αποτελώντας πηγή ζωής και εργασίας για τους ανθρώπους της επαρχίας Udon Thani.

Πάρε μια γεύση από τη λίμνη των κόκκινων λωτών από το παρακάτω video:

Comments