Κλείσε τώρα τις διακοπές σου στα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Ελλάδα και Κύπρο και εξασφάλισε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις. 

Με εκπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις που δεν μπορούν να αφήσουν κανένα ασυγκίνητο, η Louis Hotels καλεί το κοινό της Κύπρου και της Ελλάδας στα ξενοδοχεία της σε Πάφο, Πόλη Χρυσοχούς, Πρωτάρα, Χανιά, Ρόδο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Μύκονο αυτό το καλοκαίρι. Έχοντας ως στόχο να ανταμείψει τους ντόπιους παραθεριστές που τη στηρίζουν ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια, η Louis Hotels ρίχνει τις τιμές για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, προσφέρει έκπτωση μέχρι και 30% για προπληρωμένες κρατήσεις που θα γίνουν μέσω της ιστοσελίδας της αυτό τον Μάιο με ελάχιστη διαμονή 5 διανυκτερεύσεων.

Louis Hotels: Super καλοκαιρινές προσφορές με ένα μόνο κλικ!  - itravelling.gr

Έτσι κατά τη διάρκεια ολόκληρου του τελευταίου μήνα της άνοιξης θα μπορείτε με ένα μόνο κλικ στο www.louishotels.com και χρησιμοποιώντας τον κωδικό HAPPYSUMMER να κλείσετε όλες τις διακοπές του καλοκαιριού από το Μάιο σε τιμές που δεν θα μπορείτε να πιστέψετε! Οι εκπτώσεις μπορούν φτάσουν μέχρι και τα €200 ανά ημέρα – ανά οικογένεια, ακόμη και για τον μήνα Αύγουστο με τιμές που θα σας εκπλήξουν!

Louis Hotels: Super καλοκαιρινές προσφορές με ένα μόνο κλικ! - itravelling.gr

Είτε είστε τύπος της παρέας, είτε σας αρέσει η ησυχία, αν προτιμάτε μεγάλα ξενοδοχεία με υδροπάρκο ή μπουτίκ μονάδες και ιδιωτικές επαύλεις με πισίνα, η Louis Hotels έχει τις συλλογές που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Οι καλύτερες τιμές συνδυάζονται με την αρτιότερη εξυπηρέτηση και πάντοτε με την σφραγίδα φιλοξενίας του Ομίλου Louis, ο οποίος για 83 χρόνια πρωτοπορεί στον τουρισμό, η εγγύηση για ευχάριστες διακοπές είναι δεδομένη.

Louis Hotels: Super καλοκαιρινές προσφορές με ένα μόνο κλικ!  - itravelling.gr

Ακόμη, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Louis Hotels μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο Online Loyalty Scheme της Louis Hotels και να επιβραβευθείτε με την πρώτη κιόλας κράτηση! Mε την δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα My LH Points κερδίζετε αυτόματα επιπρόσθετη έκπτωση 3% και αναλόγως της συγκομιδής βαθμών στο καλάθι σας, κατατάσσεστε στο αντίστοιχο επίπεδο έκπτωσης για την επόμενη σας κράτηση σε ένα από τα 25 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα.

Louis Hotels: Super καλοκαιρινές προσφορές με ένα μόνο κλικ!  - itravelling.gr

Απολαύστε φέτος τη μοναδική εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία της Louis Hotels και χαρίστε στον εαυτό σας ξέγνοιαστες στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στις καλύτερες τιμές κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels, www.louishotels.com.

Comments