Η Αθήνα αποκτά το πρώτο της comedy club για βραδιές γεμάτες stand up comedy, κωμωδία, καραόκε και cocktails με την υπογραφή του Κώστα Μαλιάτση.

ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ: Το πρώτο comedy club έρχεται στην Αθήνα - itravelling.gr

 

Ναι, ναι ναι καλά το κατάλαβες, η Αθήνα αποκτά επιτέλους το δικό της Comedy Club. Ένα αληθινό, γνήσιο Comedy Club που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα comedy clubs του εξωτερικού. Το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ ανοίγει τις πόρτες του αρχές Οκτωβρίου. Θα το βρεις στο παλιό OΞΥΓΟΝΟ Live στο Κουκάκι (Κορυζή 4, Αθήνα), έχει ανακαινιστεί πλήρως και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις της κωμωδίας και του stand up μέσα από ένα all star roster Ελλήνων κωμικών.

Του νέου εγχειρήματος ηγείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες κωμικούς της σύγχρονης γενιάς, ο Κώστας Μαλιάτσης. Ο Κώστας οραματίστηκε την ύπαρξη ενός αυθεντικού Comedy Club για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια, και μαζί με τον Κυριάκο Μπαλάσκα (ο ιδιοκτήτης του Darkside Tattoo Society) αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν το πρότζεκτ του ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ μαζί με μία διαφορετική από όλες τις άλλες ομάδα (μεταξύ αυτών και η Λυδία Παπαϊωάννου με την Athens Coconut). Στόχος είναι, η σκηνή του μαγαζιού να φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους Έλληνες κωμικούς της σύγχρονης γενιάς, αλλά και να δώσει το βήμα σε πολλά ανεξερεύνητα νέα ταλέντα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην τέχνη του stand up.

ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ: Το πρώτο comedy club έρχεται στην Αθήνα - itravelling.gr

Γι’αυτό το λόγο το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ έχει αναδιαμορφωθεί σύμφωνα με τις πιο απαιτητικές ΑΜΕΑ προδιαγραφές, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ταλέντο τους και να ανέβουν στη σκηνή χωρίς καμία δυσκολία, χωρίς καμία διάκριση.

Το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα. Τις Τρίτες θα έχει karaoke & lip sync battle βραδιές, ενώ Τετάρτη με Κυριακή θα παίζουν παραστάσεις stand up comedy με εναλλαγή των καλύτερων Ελλήνων κωμικών (και open mic σταδιακά). Οι Δευτέρες θα ανήκουν σε special acts & events που θα ανακοινώνονται ξεχωριστά.

Το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ είναι πολλά παραπάνω από ένα μαγαζί. Είναι μία διαφορετική ιδέα, μία ξεχωριστή οντότητα, ένα ολοκληρωμένο πρότζεκτ με δικό του κανάλι στο YouTube ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club (μέσα από το οποίο θα παράγεται μοναδικό πρωτότυπο κωμικό περιεχόμενο) και ένα τρελό cast ανθρώπων που θα δουλεύουν γι’αυτό.

Δες το βίντεο παρουσίασης του ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ και θα καταλάβεις!

 

Το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ μπορεί να μην έχει ανοίξει ακόμα, έχει ήδη όμως γίνει το νέο αγαπημένο μας στέκι.

 

 

 

Comments