ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ: Το πρώτο comedy club έρχεται στην Αθήνα - itravelling.gr

Το αυθεντικό comedy club της Αθήνας υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα: Stand-up comedy, βραδιές karaoke & Trash Parties, lip sync battles και Open Mic Nights!

ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ: Το πρώτο comedy club έρχεται στην Αθήνα - itravelling.gr

Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα το 2020;

To ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ, το αυθεντικό comedy club της Αθήνας ξεκίνησε το 2020 πολύ δυναμικά, με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που υπόσχεται φανταστικές νύχτες και αυθεντικές στιγμές γέλιου. Το αγαπημένο στέκι της πόλης λειτουργεί κάθε εβδομάδα, Τετάρτη με Κυριακή, φιλοξενώντας κάθε βράδυ μία διαφορετική παράσταση.

Για τον Ιανουάριο, οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να ανήκουν στον Κώστα Μαλιάτση, και στη sold out solo παράσταση του “Πρόβλημα”. Μαζί του στη σκηνή η πολυαγαπημένη μας και γνωστή σε όλους για το χιούμορ της, Λυδία Παπαϊωάννου (σε guest εμφανίσεις) και το νέο ταλέντο της stand-up comedy σκηνής, Σπήλιος Φλώρος.

Κάθε Πέμπτη, ανεβαίνουν στη σκηνή οι υπέρταλαντούχοι Γιάννης Ρούσσος και Άγγελος Σπηλιόπουλος, οι οποίοι ξεκίνησαν τη δεκαετία με ένα δυναμικό double bill. Σύντομα αστεία, ιστορίες και σουρεαλισμός σε μια παράσταση που δικαίως φέρει τον τίτλο “Η Καλύτερη Παράσταση της Δεκαετίας (μέχρι τώρα)”.

Τις Παρασκευές το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ, το σπίτι της κωμωδίας, φέρνει νέο αίμα κωμικών στη σκηνή του. Προσκαλεί όλους όσους αγαπάνε την κωμωδία αλλά δεν έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ταλέντο τους, στις βραδιές Open Mic. Τώρα, όλοι έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στο κοινό ένα πεντάλεπτο κείμενο και να κάνουν το πρώτο βήμα στο χώρο αυτό. Κωμικοί ή μη, στη σκηνή του ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ είναι όλοι ευπρόσδεκτοι! Άλλωστε, δεδομένου ότι ο χώρος είναι πλήρως λειτουργικός για ΑΜΕΑ δίνεται πραγματικά η ευκαιρία σε όλους να βιώσουν την εμπειρία και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Τα Σάββατα ανήκουν στις βραδιές Comedy Club! Μία βραδιά κωμωδίας με κάθε φορά διαφορετικούς κωμικούς να παρουσιάζουν “καυτά” κείμενα που λυγίζουν και τους πιο δύσπιστους. Οι Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Aπόλλωνας Γαρπόζης, Χάρης Νατρζάνος, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Πάρις Ρούπος, Παναγιώτης Κούδας, Δήμητρα Νικητέα, Βαγγέλης Αναστασίου, Ντενίζ Ουρέμ, Ανδρέας Πασπάτης, Αλέξανδρος Χαριζάνης, Βαγγέλης Μουλαράς, Σωτήρης Μεντζέλος, Δημήτρης Χριστοδούλου, Ήρα Κατσούδα, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, Γιώργος Ζώκας, Οδυσσέας Μαυρομμάτης, Στέλιος Ανατολίτης αποτελούν το line up αυτού του μήνα που δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Τα Σάββατα όμως ΔΕΝ τελειώνουν εδώ! Αμέσως μετά το Comedy Club ακολουθεί το πιο ΕΠΙΚ party της Αθήνας, το Karaoke Trash Party. Μετά τις 24.00 το Comedy Club ντύνεται 80’s & 90’s και το κοινό αναλαμβάνει τα ηνία τραγουδώντας και χορεύοντας ξέφρενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι Κυριακές κλείνουν με τον Ηλία Φουντούλη και ένα rotation από αγαπημένους κωμικούς με την παράσταση Loγοπαίγνια Fight Night (LFN): λογοπαίγνια της στιγμής με συμμετοχή του κοινού και μια μεγάλη μάχη, διαφορετική κάθε φορά μεταξύ κωμικών για το χειρότερο λογοπαίγνιο.

Το 2020, ετοιμάσου λοιπόν να είναι τρελό. Κάθε παράσταση είναι διαφορετική και οι νύχτες γεμίζουν γέλιο στο καλύτερο comedy club της Αθήνας. Και μην ξεχνάς! Εάν και εσύ ονειρεύεσαι να γίνεις κωμικός, το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ σου δίνει την ευκαιρία. Δηλώστε συμμετοχή στο openmiclosantzele@gmail.com με όνομα, τηλέφωνο και τη βραδιά που επιθυμείς να παίξεις! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αλλά θα ανέβεις σίγουρα.

Comments