Λευκή Συμφωνία και Υπόγεια Ρεύματα για πρώτη φορά μαζί στο Κύτταρο - itravelling.gr

Πάμε στο Κύτταρο για μια εκρηκτική βραδιά με μεγάλη ροκ ιστορία. Τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Λευκή Συμφωνία για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή. 

Λευκή Συμφωνία και Υπόγεια Ρεύματα για πρώτη φορά μαζί στο Κύτταρο - itravelling.gr

 

To Κύτταρο κάνει πρεμιέρα και φέρνει στο ιστορικό σταυροδρόμι της Ηπείρου και Αχαρνών για πρώτη φορά μαζί δυο μπάντες σημείο αναφοράς του ελληνικού Ροκ. Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου η φετινή συναυλιακή χρονιά στο Κύτταρο ξεκινάει με ένα συλλεκτικό Live Happening, μια αναπάντεχη ζωντανή σύμπραξη από δυο «βαριά» ονόματα της σκηνής μας. Οι Λευκή Συμφωνία και τα Υπόγεια Ρεύματα για πρώτη φορά μαζί για μια εκρηκτική βραδιά.

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ & ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ Live

Δύο συγκροτήματα, που χάραξαν αδιαπραγμάτευτα τον δικό τους δρόμο, μια μεγάλη και διαφορετική πορεία, που τους φέρνει στο κατώφλι του 2020  με μια τεράστια μουσική προίκα, την εμπειρία να την αποδώσουν στο μάξιμουμ και την αέναη rock n roll «τρέλα» να μοιραστούν μαζί σας  δεκάδες τραγούδια που σημάδεψαν και συνεχίζουν να χρωματίζουν τις ζωές μας σε μια μοναδική συναυλία υψηλών «πτήσεων» και απαιτήσεων!! (Υ.Γ και εκπλήξεων…)

Λευκή Συμφωνία και Υπόγεια Ρεύματα για πρώτη φορά μαζί στο Κύτταρο - itravelling.gr

«Μυστικοί Κήποι», «Μ’αρέσει να μη λέω πολλά», «Τροχός των ονείρων», «Ασημένια Σφήκα», «Το φεγγάρι αιμορραγεί», «Σαν φως», «Κοιτάζοντας πίσω», «Να γελάς», «Θα είμαι πολύ μακριά», «Which Side are you On?», «Η βροχή πέφτει δυνατά», «Παράξενη κοπέλα», «Λευκό Φως», «Πολιτεύεσαι»
… και οι στιγμές θα είναι πολλές και δυνατές!

Τη βραδιά θα ανοίξει η νεοσύστατη μπάντα Αισθήματα σε Κώμα, βγαλμένη μέσα από τη φωτιά που άναψε η ελληνική ροκ σκηνή στα 90’s και καίει ακόμα μέσα στο κεφάλι και στις καρδιές των μελών της.

 

iTravelling info:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ – ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Live
ΚΥΤΤΑΡΟ Live Club: Ηπείρου 48 & Αχαρνών

Επικοινωνία: 210 8224134 / info@kyttarolive.gr

www.kyttarolive.gr
Πόρτες: 21.00
Εισιτήριο: 10€ προπώληση / 12€ ταμείο

Σημεία Προπώληση Εισιτηρίων:

VIVA.GR: http://www.viva.gr/
WIND (καταστήματα)
Reload Stores | Seven Spot | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Αθηνόραμα
Viva Spot Τεχνόπολη: Δευτ – Σαβ 11:00πμ – 19:00μμ.
Yoleni’s: Δευτ – Κυρ: 12:00 – 20:00
ΚΥΤΤΑΡΟ www.kyttarolive.gr ώρες μέρες συναυλιών.

 

 

Comments