Κιάλια ACULON T02: Δείτε περισσότερα καθώς ταξιδεύετε με στυλ - itravelling.gr

Η Nikon παρουσιάζει τα νέα, ελαφριά και μικρά κιάλια ACULON T02 για να μη χάνεις καμία λεπτομέρεια στο ταξίδι σου.

Η Nikon παρουσιάζει τα ελαφριά και μικρά κιάλια ACULON T02, που ανοίγουν έναν ολόκληρο νέο κόσμο λεπτομέρειας για τους ταξιδιώτες, το κοινό συναυλιών και τους λάτρεις των σπορ.

Με βάρος μόλις 195 g, αυτά τα κιάλια είναι τόσο μικρά όσο ένα smartphone και μπορείτε να τα μεταφέρετε εύκολα τόσο σε μια νυχτερινή έξοδο όσο και στο ταξίδι της ζωής σας. Θα σας κάνουν να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τις συναυλίες, τους αθλητικούς αγώνες και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, προσφέροντάς σας θέα σαν να κάθεστε στην πρώτη σειρά.

Τα αξιόπιστα οπτικά συστήματα και οι φακοί πολυστρωματικής επίστρωσης της Nikon προσφέρουν φωτεινή και καθαρή προβολή, ενώ η εστίαση απλοποιείται με τον δακτύλιο εστίασης εύκολης πρόσβασης. Τα στρεφόμενα και συρόμενα προσοφθάλμια εξασφαλίζουν ότι μπορείτε εύκολα να ορίσετε την τοποθέτηση στην ιδανική απόσταση από το μάτι για άνετη θέαση – είτε με γυμνό μάτι είτε φορώντας γυαλιά.

Τα κιάλια ACULON T02 διατίθενται σε τέσσερα μοντέρνα και κομψά χρώματα – κόκκινο, μπλε, λευκό 8×21 και μαύρο 10×21. Είτε πηγαίνετε ταξίδι με το αυτοκίνητο είτε βρίσκεστε σε αθλητική εκδήλωση είτε απλά βλέπετε μια παράσταση, τα κιάλια ACULON T02 θα σας βοηθήσουν να ταξιδέψετε χωρίς περιττό βάρος, να έχετε στυλ και να δείτε πολύ περισσότερα πράγματα.

Μάθε περισσότερα για τα κιάλια ACULON T02

  • Μικρά και ελαφριά για εύκολη μεταφορά – ζυγίζουν μόνο 195 g.
  • Φακοί πολυστρωματικής επίστρωσης για φωτεινές εικόνες.
  • Μεγαλύτερος δακτύλιος εστίασης για ομαλή λειτουργία.
  • Τα στρεφόμενα και συρόμενα ελαστικά προσοφθάλμια διευκολύνουν την τοποθέτησή τους στη σωστή απόσταση από το μάτι.
  • Λεπτή και κομψή σχεδίαση με έναν σύνδεσμο.
  • Διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα: 8×21 σε κόκκινο, μπλε και άσπρο / 10×21 σε μαύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr

Comments