Κέρδισε μια διαμονή στο σπίτι της Ιουλιέτας για του Αγ. Βαλεντίνου - itravelling.gr

Η Airbnb σου προσφέρει την απόλυτη ρομαντική διαμονή στο πραγματικό σπίτι της Ιουλιέτας στη Βερόνα.

Δηλώνεις full in love; Θέλεις να εκπλήξεις την αγαπημένη σου με την απόλυτα ρομαντική πρόταση; Τότε μην το πολυψάχνεις, η Airbnb στέκεται στο πλάι των ερωτευμένων όλου του κόσμου και διοργανώνει τον πιο ρομαντικό διαγωνισμό. Ένα τυχερό ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να περάσει μια νύχτα στο πραγματικό σπίτι της Ιουλιέτας στη Βερόνα για τη γιορτή του Άγ. Βαλεντίνου.

Το αρχοντικό σπίτι του 13ου αιώνα περιμένει ένα τυχερό ζευγάρι για μια σαιξπηρική βραδιά χωρίς δηλητήρια, θανατικά και ανεκπλήρωτους έρωτες. Το συγκεκριμένο αρχοντικό ανήκε στην οικογένεια των Καπουλέτων (Dal Cappello), ενώ κατά τη διάρκεια των αιώνων πέρασε σε άλλους ιδιοκτήτες. Πλέον το σπίτι βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία του Δήμου της Βερόνας και θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά αξιοθέατα της πόλης. Χιλιάδες τουρίστες συρρέουν μέχρι το διάσημο μπαλκόνι της Ιουλιέτας και φωτογραφίζονται για μια πιο ρομαντική στιγμή.

Κέρδισε μια διαμονή στο σπίτι της Ιουλιέτας για του Αγ. Βαλεντίνου - itravelling.gr

Μια νύχτα στο σπίτι της Ιουλιέτας στη Βερόνα

Η διάσημη πλατφόρμα Airbnb σε συνεργασία με τον Ιταλό αρχιτέκτονα και το Δήμο της Βερόνας διαμόρφωσαν τη ρομαντική αυτή κατοικία σε σύγχρονη ερωτική φωλιά. Το τυχερό ζευγάρι, που θα κερδίσει το διαγωνισμό, θα απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά από τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ, Giancarlo Perbellini. Η ρομαντική αυτή νύχτα θα ολοκληρωθεί φυσικά στην κρεβατοκάμαρα, που χρησιμοποιήθηκε στην ομώνυμα ταινία του Franco Zeffirelli «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του 1968.

Κέρδισε μια διαμονή στο σπίτι της Ιουλιέτας για του Αγ. Βαλεντίνου - itravelling.gr

Το δώρο όμως δε σταματά εδώ, αφού οι νικητές θα απολαύσουν μια βόλτα στη Βερόνα «εμπνευσμένη από τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» και θα μπορέσουν να διαβάσουν και να απαντήσουν στα ερωτικά γράμματα της Ιουλιέτας.

Πως θα πάρεις μέρος στο διαγωνισμό

Για να κερδίσεις μια βραδιά με τον αγαπημένο σου ή την αγαπημένη σου, χρειάζεται να γράψεις ένα γράμμα στη μη κερδοσκοπική οργάνωση “Juliet’s Clubκαι να μοιραστείς τη δική σου οδυνηρή ερωτική ιστορία, εξηγώντας γιατί εσύ και ο/η σύντροφός σου θα έπρεπε να κερδίσετε αυτό το δώρο.

Ο δήμαρχος του δήμου της Βερόνας, Federico Sboarina, δήλωσε: «Το σπίτι της Ιουλιέτας είναι το σημαντικότερο μουσείο στην πόλη της Βερόνας, προσελκύοντας εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Η συνεργασία με την Airbnb φέρνει στη ζωή τη γνωστή Σαιξπηρική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας με τρόπο που ποτέ δεν ξαναέγινε».

Comments