Κέρδισε μια διαμονή στο κάστρο του Downton Abbey - itravelling.gr

Η Airbnb για ακόμα μια φορά σε στέλνει για μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής. Επόμενη στάση το κάστρο του Downton Abbey.

Είσαι φανατικός της σειράς Downton Abbey; Ενθουσιάστηκες που θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη; Τότε κράτησε λίγο ενθουσιασμό, γι’ αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω…. Το κάστρο του Downton Abbey άνοιξε και σε περιμένει για μια ξεχωριστή διαμονή! Ναι, καλά κατάλαβες, το Downton Abbey και η Airbnb έκαναν το θαύμα τους και σε καλούν να συμμετέχεις σε ένα ξεχωριστό διαγωνισμό.

Κέρδισε μια διαμονή στο κάστρο του Downton Abbey - itravelling.gr

Δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν μέσα στο δημοφιλές κάστρο και να ζήσουν για λίγο σαν αριστοκράτες άλλης εποχής. Η διαμονή θα γίνει στο κάστρο Highclere στις 26 Νοεμβρίου, εκεί ακριβώς όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς. Το συγκεκριμένο κάστρο χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και βρίσκεται  στην περιοχή του Hampshire.

Το ζευγάρι που θα κερδίσει το διαγωνισμό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα cocktail με τον κόμη και την κόμισσα του κάστρου, να γευτούν ένα βασιλικό δείπνο στην κεντρική τραπεζαρία και να πιουν τον καφέ στη εντυπωσιακή βιβλιοθήκη. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, θα υπάρχει ο μπάτλερ του κάστρου κοντά τους για ο,τιδήποτε χρειαστούν. Όταν φτάσει η ώρα του ύπνου, μια «βασιλική» κρεβατοκάμαρα με θέα τους λόφους περιμένει να φιλοξενήσει το ζευγάρι. Το επόμενο πρωί θα ξεκινήσει με πλουσιοπάροχο πρωινό και θα συνεχιστεί με ιδιωτική ξενάγηση στα αξιοθέατα του κάστρου.

Κέρδισε μια διαμονή στο κάστρο του Downton Abbey - itravelling.gr

Μάθε πως θα πάρεις μέρος στο διαγωνισμό για μια διαμονή στο κάστρο του Downton Abbey

Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα της Airbnb και δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό μέχρι το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου δίνοντας τα στοιχεία τους και γράψε μια επιστολή που θα αποδεικνύει την αγάπη σου στο Downton Abbey. Καλό είναι να γνωρίζεις πως για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό, θα πρέπει να έχεις ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα κριθεί από τον κόμη και την κόμισσα του Carnarvon, οπότε βάλε τα δυνατά σου!

Comments