Κασονήσι: Η Γαλάζια Λίμνη του Βόρειου Αιγαίου - itravelling.gr

Ταξιδεύουμε στη Σάμο για να κολυμπήσουμε στη Γαλάζια Λίμνη του νησιού, στο Κασονήσι.

Λατρεύεις να απολαμβάνεις μοναδικά φυσικά τοπία; Ψάχνεις ιδιαίτερα μέρη για να επισκεφτείς στις διακοπές σου; Θέλεις την απομόνωση και τη γαλήνη στο επόμενο ταξίδι σου; Εάν σε όλα τα παραπάνω απάντησες θετικά, τότε βρήκαμε τον δικό σου παράδεισο! Ο λόγος για το Κασονήσι, τη Γαλάζια Λίμνη του Βόρειου Αιγαίου, όπως πολλοί την αποκαλούν, η οποία σε περιμένει για ένα ταξίδι μακριά από την καταπιεστική καθημερινότητα.

Κλείσε εισιτήρια για Σάμο και απόλαυσε ένα μοναδικά όμορφο φυσικό τοπίο με καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά. Όταν βουτήξει στα νερά αυτά, δύσκολα θα καταφέρεις να βγεις έξω. Στο Κασονήσι τα νερά έχουν όλους τους τόνους του τιρκουάζ είναι ρηχά και σου προσφέρουν μια γαλήνια θέα κατά το κολύμπι σου. Ο βυθός είναι εξίσου ιδιαίτερος, γι’ αυτό καλύτερα να έχεις μαζί σου μάσκα.

Κασονήσι: Η Γαλάζια Λίμνη του Βόρειου Αιγαίου - itravelling.gr

Πως θα πάω στο Κασονήσι:

Όπως σε κάθε παράδεισο, έτσι και στο Κασονήσι η πρόσβαση δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Για να φτάσεις στη Γαλάζια Λίμνη του Βόρειου Αιγαίου θα χρειαστεί να περάσεις ένα αρκετά δύσκολο μονοπάτι ή να την προσεγγίσεις με σκάφος. Το τοπίο σίγουρα θα σε αποζημιώσει για τον κόπο σου, το ίδιο και οι βουτιές που θα κάνεις στα καταγάλανα νερά του.

Εάν δεν προλαβαίνεις να επισκεφτείς φέτος τη Σάμο, ταξίδεψε νοερά μέχρι το Κασονήσι με το παρακάτω video:

Comments