Καλοκαίρι με βροχή; Οι 5 πιο βροχεροί προορισμοί στον κόσμο!- iTravelling

Όταν βρέχει μία εβδομάδα στην Ελλάδα, αυτοί γελούν! Αυτοί είναι οι πιο βροχεροί προορισμοί στον κόσμο!

Μπορεί εδώ να διαμαρτυρόμαστε για τη βροχή στη μέση του καλοκαιριού, όμως σε κάποιες περιοχές του κόσμου αυτό αποτελεί καθιημερινότητα. Αν αναζητάς εξωτικούς προορισμούς με ήλιο, λευκή άμμο και καταγάλανες παραλίες, καλά θα κάνεις να αποφύγεις τους συγκεκριμένους προορισμούς. Οι παρακάτω προορισμοί είναι άκρως βροχεροί και ακατάλληλοι για καλοκαιρινές διακοπές. Ας τους γνωρίσουμε!

Αυτοί είναι οι πιο βροχεροί προορισμοί στον κόσμο:

CROPP, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Εάν σε βγάλει ο δρόμος σου στη Νέα Ζηλανδία, απέφυγε τον ποταμό, αφού αποτελεί το πιο βροχερό σημείο της χώρας σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ξηρές περιοχές της.

MAWSYNRAM, ΙΝΔΙΑ

Η περιοχή Mawsynram της Ινδίας  δεν πτοούνται με τη βροχή, αφού πλέον την έχουν συνηθίσει. Ετησίως καταγράφεται βροχόπτωση 11.871 χιλιοστά.

BIG BOG, ΜΑΟΥΙ, ΧΑΒΑΗ

Αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης και μάλιστα πολύ δημοφιλή προορισμό, όμως οι τουρίστες μάλλον δεν είναι ενημερωμένοι, αφού το συγκεκριμένο νησί είναι το έβδομο πιο βροχερό στον κόσμο.

TUTENDO, ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Στη συγκεκριμένη περιοχή της Κολομβίας, οι κάτοικοι έχουν μονίμως προστατευμένα τα σπίτια τους με αδιάβροχα πανιά, αφού η μέση βροχόπτωση φτάνει τα 11.770 χιλιοστά.

CHERRAPUNJI, ΙΝΔΙΑ

Εάν δε θέλεις να περάσεις τις διακοπές σου μαζί με έντονους μουσώνες καλύτερα να αποφύγεις την Cherrapunji, τη δεύτερη πιο βροχερή περιοχή στον κόσμο.

Comments