IWC Schaffhausen: Το Big Pilot 43 θα γίνει το νέο σου καλοκαιρινό όνειρο - itravelling.gr

Η IWC Schaffhausen μας παρουσιάζει το Big Pilot 43, ένα σπορ ρολόι με κλασσική αξία και εργονομία για να έχεις στιλ σε όλες τις δραστηριότητές σου.

Η IWC Schaffhausen παρουσίασε το Big Pilot 43 στο πλαίσιο της ψηφιακής έκθεσης Watches & Wonders. Το νέο μοντέλο που αποτελεί πιστή αναπαραγωγή της σχεδιαστικής γραμμής του θρυλικού ρολογιού παρατήρησης, περιλαμβάνει εργονομική κάσα 43 χιλιοστών από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται με μπλε ή μαύρο καντράν και τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 82100 calibre της IWC, ο οποίος διαθέτει σύστημα κουρδίσματος Pellaton και είναι ορατός από το γυαλί από ζαφείρι στο πίσω μέρος της κάσας. Το φιλικό προς τον χρήστη σύστημα γρήγορης αλλαγής καθώς και οι πολλές επιλογές σε λουράκια από δέρμα μόσχου, καουτσούκ και ανοξείδωτο ατσάλι, καθιερώνουν το Big Pilot 43 ως το τελειότερο σύγχρονο σπορ ρολόι, έτοιμο για περιπέτειες στον αέρα, την ξηρά ή το νερό.

Με την εκπληκτική κωνική του κορόνα, το λουράκι με τα τέσσερα πριτσίνια και το ανοιχτό και ευανάγνωστο καντράν, κανένα άλλο μοντέλο δεν εκφράζει την ουσία των ρολογιών αεροπορίας της IWC, όσο το Big Pilot. Η λειτουργική, χωρίς συμβιβασμούς σχεδίαση, που θυμίζει ευανάγνωστο όργανο πιλοτηρίου, είναι εμπνευσμένη από ένα στρατιωτικό ρολόι παρατήρησης της δεκαετίας του 1940. Η υπερμεγέθης κορόνα του, αποτελεί μια ακόμα λεπτομέρεια που το καινούργιο Big Pilot μοιράζεται με τον πρόγονό του, μιας και εξαρχής ο ρόλος της ήταν να επιτρέπει στους πιλότους να χρησιμοποιούν το ρολόι φορώντας χοντρά γάντια πτήσης. Η σχεδιαστική γραμμή επανήλθε το 2002 με την ονομασία Grosse Fliegeruhr Ref. 5002 και έκτοτε παρέμεινε πιστή στο χρηστικό της DNA, με λίγες μόνο μικρές αλλαγές.

IWC Schaffhausen: Το Big Pilot 43 θα γίνει το νέο σου καλοκαιρινό όνειρο - itravelling.gr

«Το Big Pilot ενσαρκώνει τέλεια τη μεγάλη κληρονομία και την τεχνογνωσία της IWC στην κατασκευή ανθεκτικών και αξιόπιστων οργάνων, σχεδιασμένων για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κορυφαίων πιλότων. Αποτελεί παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο μια καθαρά λειτουργική σχεδίαση μπορεί να μετατραπεί σε πολιτιστικό σύμβολο. Σήμερα, το Big Pilot δεν είναι μόνο ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ρολόγια παγκοσμίως, αλλά επίσης αποτελεί και την έκφραση ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα και τρόπου σκέψης», εξηγεί ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen. Τώρα, η IWC προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο στη επιτυχημένη σειρά: Το Big Pilot 43 (Ref. IW3293). Μια αυθεντική αναπαραγωγή της θρυλικής σχεδίασης, η οποία, παρότι δεν διαθέτει ένδειξη της ημερομηνίας και του αποθέματος ενέργειας, με την κάσα 43 χιλιοστών από ανοξείδωτο ατσάλι παρέχει αναβαθμισμένη εργονομία και άνεση.

«Με το Big Pilot 43, επιστρέψαμε στην εξαιρετική καθαρότητα του αρχικού ρολογιού παρατήρησης που σχεδιάστηκε πριν από περισσότερα από 80 χρόνια και δημιουργήσαμε ένα απλό ρολόι τριών χεριών χωρίς άλλα στοιχεία στο καντράν. Παρά το μειωμένο μέγεθός του, η θήκη των 43 χιλιοστών συνδυάζει τολμηρή εμφάνιση και μεγάλη άνεση», αναφέρει ο Christian Knoop, Creative Director της IWC.

Διαθέσιμο σε τρία μοντέλα:

Ref. IW329301: Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, μπλε καντράν, δείκτες με επίστρωση ροδίου, καφέ λουράκι από δέρμα μόσχου.

Ref. IW329303: Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, μπλε καντράν, δείκτες με επίστρωση ροδίου, μπλε λουράκι από δέρμα μόσχου

Ref. IW329304: Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, μπλε καντράν, δείκτες με επίστρωση ροδίου, μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι.

Big Pilot 43: Ένα μοντέρνο και πολυχρηστικό σπορ ρολόι

Το νέο σύστημα που κρατάει το λουράκι έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευχρηστία. Δίνει στον κάτοχο τη δυνατότητα να το αλλάζει πολύ εύκολα προσαρμόζοντας το ρολόι άμεσα, σε διαφορετικά περιβάλλοντα και δραστηριότητες. Στις μπουτίκ της IWC ή στο IWC.com μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ, όπως λουράκια από δέρμα μόσχου ή καουτσούκ, καθώς και το νέο μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι το οποίο διαθέτει προηγμένο σύστημα κουμπώματος για μεγαλύτερη άνεση και εργονομία. Η επανασχεδιασμένη κάσα διασφαλίζει την ανθεκτικότητα του ρολογιού στο νερό σε πίεση 10 bar. Με τέτοια μεγάλη ευελιξία, το Big Pilot 43 αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για οποιαδήποτε δραστηριότητα ή περιβάλλον.

Comments