Βερβερίτσα: Η νέα κωμωδία του Νίκου Μουτσινά στο Θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ - itravelling.gr
Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά στο Θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ.

Βερβερίτσα: Η νέα κωμωδία του Νίκου Μουτσινά στο Θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ - itravelling.gr
Στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ θα δεις την παράσταση «Βερβερίτσα». Η νέα φαρσοκωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού υπόσχεται απροσποίητο και άφθονο γέλιο.
Το νέο έργο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε μετρ της μαύρης κωμωδίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι. «Βερβερίτσα»… ένα ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, μια μαύρη φαρσοκωμωδία στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
iT Διαγωνισμός: Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Βερβερίτσα” του Νίκου Μουτσινά στις 16/1 - itravelling.gr

Το iTravelling.gr και το Θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ σε συνεργασία με την People Entertainment Group δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.

Για να μπεις στην κλήρωση, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

– Κάνε Page Like στο iTravelling ΕΔΩ
– Share και Tag έναν φίλο σου
Ο διαγωνισμός λήγει στις 14 Ιανουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Facebook και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου απαιτούνται και τα δύο βήματα. 

Comments