Ερωτευμένος Σαίξπηρ: Η κορυφαία παράσταση του Λονδίνου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» - itravelling.gr

Μια παράσταση, που δεν πρέπει να χάσεις! Ο “Ερωτευμένος Σαίξπηρ” δίνει ρομαντική νότα στα Χριστούγεννα στην Αθήνα.

Ερωτευμένος Σαίξπηρ: Η κορυφαία παράσταση του Λονδίνου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» - itravelling.gr

Τα Χριστούγεννα στην Αθήνα έχουν κάτι το μαγικό: γιορτινές βόλτες στη στολισμένη Αθήνα και πολιτισμό! Εάν θέλεις να κάνεις  κάτι διαφορετικό αυτές τις γιορτές, επισκέψου το ΘΕΑΤΡΟΝ στον Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και παρακολούθησε την παράσταση “Ερωτευμένος Σαίξπηρ”.

Μια θεατρική παράσταση, που θα σε ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, θα δώσει μια ρομαντική νότα στις γιορτές και θα σε διασκεδάσει με έναν πραγματικά διαφορετικό τρόπο. Ιδανική πρόταση για γιορτινή έξοδο ή ακόμα και για δώρο – έκπληξη στους λάτρεις του θεάτρου.  Η παράσταση, που έσπασε ταμεία στο Λονδίνο, ήρθε στην Ελλάδα και κάνει την ίδια επιτυχία. Ο Ερωτευμένος Σαίξπηρ για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» – Ελληνικός Κόσμος.

Ερωτευμένος Σαίξπηρ: Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις!

Στην ελισαβετιανή Αγγλία, ο νεαρός συγγραφέας Γουίλιαμ Σαίξπηρ αναζητά απεγνωσμένα μια μούσα, που θα τον εμπνεύσει να γράψει το νέο του θεατρικό έργο που ζητούν επίμονα οι πάτρωνές του. Τη βρίσκει στο πρόσωπο της πανέξυπνης Βιόλας, μιας νεαρής θαυμάστριας που λατρεύει τη δουλειά του νεαρού ποιητή Σαίξπηρ και λαχταρά να γίνει ηθοποιός, παρ’ ότι την εποχή εκείνη η υποκριτική αποτελούσε αυστηρά ανδρικό προνόμιο και οι γυναίκες απαγορευόταν να ανέβουν στη σκηνή. Έτσι, η Βιόλα μεταμφιέζεται σε άνδρα προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα παράσταση. Μία τρυφερή και μοναδική ιστορία αγάπης αναπτύσσεται μεταξύ του Σαίξπηρ και της νεαρής κοπέλας, μία ιστορία που θα εμπνεύσει τον σπουδαίο δραματουργό να γράψει ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά κείμενα όλων των εποχών, το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Ερωτευμένος Σαίξπηρ: Η κορυφαία παράσταση του Λονδίνου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» - itravelling.gr

Η παράσταση έχει στον κεντρικό της άξονα μια ερωτική ιστορία, ωστόσο αποτελεί και έναν εξαίσιο «φόρο τιμής» προς το ίδιο το θέατρο και τους ανθρώπους που το αγαπούν και το υποστηρίζουν και παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο την εποχή του Σαίξπηρ και την ακμή του αγγλικού θεάτρου. Μέσα από την ερωτική αυτή ιστορία που έχει και  έντονα κωμικά στοιχεία, παρουσιάζονται και πολλά πραγματικά πρόσωπα όπως η Βασίλισσα Ελισάβετ Α’.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος & Έλλη Τρίγγου

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Κοψιδάς, Δήμητρα Λημνιού, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Ορφανός, Σωκράτης Πατσίκας, Γιάννης Ποιμενίδης

Ερωτευμένος Σαίξπηρ: Η κορυφαία παράσταση του Λονδίνου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» - itravelling.gr

Και οι:

Βασίλης Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Αναστασία Κελέση, Νεφέλη Μαϊστράλη, Φραγκίσκη Μουστάκη, Κωστής Μπούντας, Στράτος Τρογκάνης, Αγγελική Τρομπούκη, Κώνσταντίνα Τσιριμώνα, Αχιλλέας Σκεύης, Αναστασία Στυλιανίδη, Δημήτρης Φουρλής, Βασίλης Ψυλλάς.

Στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ η Μπέτυ Λιβανού

Στο ρόλο της Παραμάνας η Μίνα Αδαμάκη

iTravelling info: 

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος

Comments