Ήρθε το Χωριό του Άι Βασίλη στα Ιωάννινα - itravelling.gr

Το πρώτο θεματικό πάρκο για τα Χριστούγεννα σε περιμένει στα Ιωάννινα.

Από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου λειτουργεί το Χωριό του Άγιου Βασίλη, ένας ενδιαφέρον, θεματικός πολυχώρος στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, στο χώρο του παλιού ζωολογικού κήπου.

Ήρθε το Χωριό του Άι Βασίλη στα Ιωάννινα - itravelling.gr

Στο Χωριό του Άγιου Βασίλη συμμετέχουν τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες με πολύχρονη εμπειρία με στόχο να χρίσουν τα Ιωάννινα ως έναν χριστουγεννιάτικο προορισμό στην Ελλάδα, καθώς συνδυάζει φυσικό τοπίο με σωστές παροχές για μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα. Το Χωριό του Άγιου Βασίλη είναι χωροθετημένο σε φυσικό περιβάλλον, ιδιαίτερης ομορφιάς. Βρίσκεται στο αισθητικό αλσύλλιο των Ιωαννίνων, στο χώρο του παλιού ζωολογικού κήπου, δίπλα από το θέατρο της ΕΗΜ.

Σε μια κατάφυτη περιοχή των Ιωαννίνων, θα βρει κανείς μια ενδιαφέρουσα χριστουγεννιάτικα αγορά με ξύλινα περίπτερα, γραφικά μονοπάτια για χριστουγεννιάτικους περιπάτους και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Τι μπορώ να κάνω στο Χωριό του Άγιου Βασίλη στα Ιωάννινα: 

Να κάνεις μια ρομαντική βόλτα με άλογα

Να παρακολουθήσεις θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και μεγάλους, να απασχοληθούν τα παιδιά με δημιουργικές δραστηριότητες, να ακούσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια και να συμμετέχουν σε μουσικά παιχνίδια κ.α.

Να απολαύσεις βόλτα και ψώνια στην χριστουγεννιάτικη αγορά

Να μπεις στο σπίτι του Άγιου Βασίλη, το οποίο βρίσκεται σε ένα καινούργιο δενδρόσπιτο, κατασκευασμένοστο ψηλότερο σημείο του πάρκου.

Να δεις από κοντά το στάβλο του Άγιου Βασίλη με τα μικρά ελάφια. 

Ήρθε το Χωριό του Άι Βασίλη στα Ιωάννινα - itravelling.gr

iTravelling info:

Η είσοδος στο Χωριό του Άγιου Βασίλη κοστίζει μόλις 1€. Το 1/3 των εσόδων της εισόδου θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και το 1/3 των εσόδων της εισόδου θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου.


Comments