Η Kosmocar έτρεξε στο Spetses Mini Marathon

Ένας στόλος από αμιγώς ηλεκτρικά ή plugin υβριδικά μοντέλα της Kosmocar στην Ελλάδα, συνόδευσαν τους αθλητές στο Spetses Mini Marathon.

Η Kosmocar ήταν ο Επίσημος Συνεργάτης Μετακίνησης (Official Mobility Partner) της επετειακής συμβολικής σκυταλοδρομίας που διοργάνωσε το «Spetses Mini Marathon».

Η σκυταλοδρομία, από την Αθήνα στις Σπέτσες, έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων του αγώνα-ορόσημο για το νησί. Καθώς επίσης και για την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, στην οποία οι Σπέτσες διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο.

Ένας αγώνας σαν γιορτή

Ο αγώνας τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού με τη συνεργασία της επιτροπής «Σπέτσες 2021». Συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, καθώς και άνθρωποι που έχουν τιμήσει με τη συμμετοχή τους προηγούμενες διοργανώσεις.

Το χαρακτηριστικό ήταν ότι ως «σκυτάλη» του αγώνα χρησιμοποιήθηκε η Σπετσιώτικη Σημαία και ένα κλαδί ελιάς. Ως φόρος τιμής στον αγώνα για την εθνική παλιγγενεσία και ταυτόχρονα μήνυμα ειρήνης.

Η Kosmocar έτρεξε στο Spetses Mini Marathon

Σε απόλυτη σύμπνοια με το πνεύμα του Spetses Mini Marathon, η σκυταλοδρομία ξεκίνησε από το Ο.Α.Κ.Α. με ποδηλασία. Συνεχίστηκε για πολλά χιλιόμετρα με τη συμμετοχή δρομέων. Τη σκυτάλη για το τελικό στάδιο, πέρασε κολυμπώντας μια απόσταση τριών χιλιομέτρων από την Κόστα στις Σπέτσες, ο πρώην πρωταθλητής του υγρού στίβου, Γιάννης Δρυμωνάκος.

Τα μοντέλα που συνόδευσαν τους αθλητές

Για τις ανάγκες του αγώνα, η Kosmocar διέθεσε ένα στόλο οχημάτων από τις μάρκες Volkswagen, Audi και Skoda. Ανάμεσά τους τα Volkswagen ID.3 και ID.4, το Audi etron Sportback και το Skoda Enyaq iV.

Τόσο η πλήρης απουσία ρύπων όσο και η αθόρυβη κίνηση των οχημάτων, αποτέλεσε την καλύτερη συνοδεία για τους αθλητές. Παράλληλα, φρόντισαν για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και τον ανεφοδιασμό τους με τα απαραίτητα για την διατήρηση της ενέργειάς τους.

Ανάμεσα στους δρομείς και εργαζόμενοι της Kosmocar, που θέλησαν να έχουν ενεργή συμμετοχή στην ξεχωριστή σκυταλοδρομία. Όπως επίσης και η πρωταθλήτρια τριάθλου Τζένη Μπουλμέτη. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει και διακριθεί πολλές φορές στο Spetses Mini Marathon, ως μέλος της Skoda Team Greece.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments