Η Ford Mustang Mach-E ηλεκτρίζει την Ελλάδα

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E κυκλοφορεί αθόρυβα στους ελληνικούς δρόμους και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η Mustang Mach-E είναι η νέα, αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του εμβληματικού σπορ αυτοκινήτου της Ford. Παράλληλα, αποτελεί το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που έχει σχεδιαστεί εξαρχής ως ηλεκτρικό, ενώ πλέον βρίσκεται στη χώρα μας.

Εδώ και λίγες ημέρες, οι πρώτες Ford Mustang Mach-E που βρέθηκαν στην Ελλάδα, κινούνται στους δρόμους της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Ξεχωρίζουν για τον συνδυασμό εντυπωσιακής εμφάνισης, άνεσης, πρακτικότητας και μηδενικών ρύπων που τις χαρακτηρίζει.

Οι υποψήφιοι αγοραστές σε πρώτο πλάνο

Το λανσάρισμα της νέας Mustang Mach-E ξεκινά με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των στελεχών του επίσημου δικτύου της Ford. Οι τεχνικοί της εταιρείας εξοικειώνονται με τις νέες τεχνολογίες. Τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων συμβιώνουν με το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο της Ford.

Με αυτόν τον τρόπο εκπαιδεύονται στην πράξη για το πώς να κάνουν αντίστοιχα ξεχωριστή την εμπειρία της απόκτησής του. Γιατί η ευχαρίστηση που προσφέρει μια Mustang, ξεκινά από τη στιγμή που θα σκεφτείς να την αποκτήσεις.

Τις επόμενες ημέρες όσοι είχαν εκδηλώσει πρώτοι ενδιαφέρον για τη νέα Mustang Mach-E, θα τη γνωρίσουν από κοντά. Άλλωστε, το καθαρόαιμο pony της νέας εποχής σε προκαλεί να το οδηγήσεις. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι αυτοκινήτου. Μείνετε συντονισμένοι στο iTravelling!

Πλήρης από κάθε άποψη

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Όλοι ανακαλύπτουν τους λόγους που ένα απολαυστικά άνετο, εύχρηστο και πρακτικό SUV, μπορεί να προσφέρει πραγματική οδηγική ευχαρίστηση. Οδηγώντας σε γνώριμες διαδρομές, ανακαλύπτουν τις αμέτρητες δυνατότητες της νέας Mach-E.

Μέσα από την οθόνη αφής 15,5 ιντσών επιλέγουν όλα τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης, όπως τα Whisper, Active και Untamed, τα οποία επηρεάζουν κάθε τομέα της Mustang Mach-E.

Η Ford Mustang Mach-E διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων με κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς, με ισχύ έως 351 ίππους. Σε συνδυασμό με ένα πολύ αποδοτικό σύστημα κίνησης, η ηλεκτρική αυτονομία αγγίζει τα 610 χιλιόμετρα. Όσο δε για την τιμή της; Ξεκινάει από τα 57.587 ευρώ (ή με 51.587 ευρώ με επιδότηση).

Comments