Γυμναζόμαστε στο σπίτι με την adidas για μια δυνατή #HOMETEAM - itravelling.gr

Γυμνάσου από το σπίτι με την αγαπημένη σου εταιρεία αθλητικών ειδών. Η HOMETEAM παραμένει υγιή, γερή και δυνατή με τη βοήθεια της adidas.

Οι ζωές πολλών από εμάς έχουν παγώσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κινούμαστε. Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είμαστε δημιουργικοί με το πώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον αλλά και τον εαυτό μας. Η adidas είναι εδώ για να κάνει ακριβώς αυτό, να βοηθήσει την ομάδα του σπιτιού μας, την HOMETEAM μας, να κρατήσει την καρδιά, το σώμα και το πνεύμα της υγιή, μέσα από δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, η adidas παρουσιάζει δωρεάν εικονικές εμπειρίες σε social και digital κανάλια, για να υποστηρίξει την παγκόσμια κοινότητά μας, ώστε όλοι να διατηρηθούμε δραστήριοι, να εξασκήσουμε την αντίληψή μας, να μάθουμε και να διασκεδάσουμε.

Γυμναζόμαστε στο σπίτι με την adidas για μια δυνατή #HOMETEAM - itravelling.gr

Για τους επόμενους τρεις μήνες, προσφέρει παγκοσμίως free premium access στα adidas Training και adidas Running apps, τα οποία είναι διαθέσιμα σε 15 διαφορετικές γλώσσες και γεμάτα με στοχευμένα προγράμματα γυμναστικής και διατροφής για το σπίτι.

Γυμναζόμαστε στο σπίτι με την adidas για μια δυνατή #HOMETEAM - itravelling.gr

Μεταξύ των activation είναι και το Fit From HomeChallenge, στο οποίο συμμετέχουν ήδη μισό εκατομμύριο άνθρωποι από 192 χώρες. Στο Challenge μπορεί να συμμετέχει κάποιος από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, για να βοηθήσει να επιτευχθεί ο συλλογικός στόχος που μας θέλει να συνεχίσουμε να είμαστε δραστήριοι και στο σπίτι.

Για να κάνει τον υγιεινό τρόπο ζωής στο σπίτι ακόμα πιο προσβάσιμο, η κοινότητά των adidas Runners έγινε virtual, προσφέροντας εβδομαδιαία προγραμματισμένα events, μέσω live platforms, συμπεριλαμβανομένων sessions διαλογισμού, yoga, HIIT, διατροφής και Q&As από τους captains και τους coaches μας από όλο τον κόσμο.

Γυμναζόμαστε στο σπίτι με την adidas για μια δυνατή #HOMETEAM - itravelling.gr

Για το πρόγραμμα των virtual events επισκέψου το @adidasrunners στο Instagram ή μπορείς να μπεις στο Facebook Group των adidas Runners Athens.

Αυτές οι δύο πρωτοβουλίες είναι μόνο η αρχή της υποστήριξης που θα προσφέρει και θα συνεχίσει να ανακοινώνει η adidas. Κάνε sign up ΕΔΩ για να λάβεις ειδοποιήσεις για τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν.

 

Comments