. Αφήστε κενό εάν η εικόνα είναι καθαρά διακοσμητική.

Το Grace Mykonos αποτελεί το πρώτο κατάλυμα των Aria Hotels στο «Νησί των Ανέμων» και αναμένεται να μας συναρπάσει!

Ανανεώνοντας διαρκώς τις προτάσεις αυθεντικής φιλοξενίας που προσφέρει, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels υποδέχεται στο χαρτοφυλάκιό της το boutique hotel Grace Mykonos. Σε προνομιακή απόσταση από την Χώρα της Μυκόνου, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην αμμώδη και προστατευμένη παραλία του Αγίου Στέφανου, προσφέροντας 32 κομψά δωμάτια και σουίτες με minimal και αέρινη αισθητική.

Το Grace Mykonos αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της Μυκόνου, ακολουθώντας τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του νησιού και συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες και εκλεπτυσμένες εγκαταστάσεις που αρμόζουν σε ένα Luxury Destination. To Grace Mykonos είναι η ιδανική προσθήκη στην οικογένεια των Aria Hotels. Η λιτή διακοσμητική του προσέγγιση ταιριάζει απόλυτα με  τη μοναδική αισθητική του νησιού, ενώ οι εξωτερικοί του χώροι προτρέπουν τον επισκέπτη να απολαύσει το υπέροχο παραθαλάσσιο περιβάλλον.

. Αφήστε κενό εάν η εικόνα είναι καθαρά διακοσμητική.

Την εμπειρία φιλοξενίας συμπληρώνουν το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το spa του ξενοδοχείου, παρέχοντας στον επισκέπτη wellness υπηρεσίες εμπνευσμένες από την Ελλάδα,  όπως φυσικά και η πισίνα, για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο.

. Αφήστε κενό εάν η εικόνα είναι καθαρά διακοσμητική.

Στο επίπεδο της πισίνας βρίσκεται και το εστιατόριο του Grace Mykonos, ένας χώρος με ζεστό και προσωπικό χαρακτήρα που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με ελληνική fusion  αλλά και Asian διάθεση, με την υπογραφή του world experienced Chef de Cuisine Χρήστου Πατρινού.

Grace Mykonos: Μια νέα εμπειρία αυθεντικής φιλοξενία από τα Aria Hotels - itravelling.gr

Και αυτό το καλοκαίρι, το Grace Mykonos είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους επιθυμούν απολαύσουν αυθεντική φιλοξενία και στιγμές χαλάρωσης στο νησί της Μυκόνου, όλα αυτά σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ανεπιτήδευτης πολυτέλειας που φέρει τη σφραγίδα των Aria Hotels.

Σχετικά με τα Aria Hotels

Tα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα (ΠλάκαΣύνταγμαΚουκάκι), στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά Αποκόρωνας, Χανιά –  ΗράκλειοΛασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο Μήλο –  Μύκονο Σαντορίνη  Σέριφο Σίφνο), στην Ήπειρο (Ζαγοροχώρια), στην Πελοπόννησο (Καρδαμύλη) και στις Σποράδες (Σκιάθος). Μετά την πρόσφατη επέκταση των Aria Hotels στην Ισπανία, οι επισκέπτες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια νέα διάσταση αυθεντικής φιλοξενίας και στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας. Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra.

Comments