Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τένις στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen - itravelling.gr

Πάρε τους μικρούς σου φίλους και πήγαινε μέχρι το Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen για την Παγκόσμια Ημέρα Τένις. 

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τένις στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen - itravelling.gr

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen το Σάββατο 9 Μαρτίου! Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Tennis, όσοι βρεθούν αυτό το Σάββατο στο εκπτωτικό χωριό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα tennis από τους εξειδικευμένους καθηγητές της Fernandez Tennis Academy στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάνω από το σιντριβάνι. Tα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν 12:00–15:00 και 16:00-18:00 και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για μοναδικά δώρα από την Fernandez Tennis Academy όπως προσφορές για μαθήματα τένις, δωρεάν συνδρομές και πολλά ακόμα.

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τένις στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen - itravelling.gr

Μην παραλείψετε να συνδυάσετε τις έξυπνες αγορές σας από αγαπημένα designer brands έως 70% πιο φθηνά, με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού για όλη την οικογένεια.

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τένις στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen - itravelling.gr

iTravelling info:

Στους επισκέπτες του McArthurGlen προσφέρεται δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

Λίγα λόγια για τον όμιλο McArthurGlen Group

Ο όμιλος McArthurGlen Group, η ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη στη διαχείριση designer outlets, ιδρύθηκε από την Kaempfer Partners το 1993. Ο πρωτοπόρος στη λιανική πώληση στην Ευρώπη όμιλος έκτοτε έχει στην κατοχή του περίπου 630.000 τ.μ. εμπορικού χώρου, ενώ διαχειρίζεται 24 designer outlets σε εννέα χώρες: την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, εξασφαλίζοντας συνολικά έσοδα άνω των 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Τα κέντρα φιλοξενούν τα πιο premium brands πολυτελείας και προσφέρουν σε περισσότερους από 90 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως που αγαπούν τη μόδα, ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον. Το 2013, τον όμιλο McArthurGlen ανέλαβαν από κοινού η Kaempfer Partners και η Simon Property Group Co. (NYSE SPG), η μεγαλύτερη ιδιοκτήτρια ακινήτων λιανικής πώλησης στον κόσμο. Στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασής του, ο όμιλος McArthurGlen Group σχεδιάζει νέα designer outlets σε: Κανόκ (κοντά στο Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο), Ρέμσαϊντ (κοντά στις γερμανικές πόλεις Κολωνία και Ντίσελντορφ), Μάλαγα (νότια Ισπανία) και κοντά στο Παρίσι (Νορμανδία).

Comments