Γίνε και εσύ ένας από τους #Zcreators της Nikon - itravelling.gr

Δώσε εικόνα στα ταξίδια σου με το νέο φωτογραφικό σύστημα mirrorless της σειράς Z της Nikon και γίνε ένας από τους #Zcreators. 

Η Nikon ανακοινώνει την έναρξη της παγκόσμιας κοινότητας #Zcreators, η οποία αποτελείται από καλλιτέχνες με όραμα που εξερευνούν νέους ορίζοντες με το φωτογραφικό σύστημα mirrorless της σειράς Z της Nikon.

Μερικοί από τους πρώτους φωτογράφους που έγιναν #Zcreators στην Ευρώπη είναι: η Lina Kayser, μια Νορβηγίδα φωτογράφος που εξειδικεύεται στην απεικόνιση της άγριας ζωής, ο  Callicles, ένας Γάλλος φωτογράφος που εστιάζει στα ταξίδια και την αρχιτεκτονική και ο Alex Barcella, ένας Ιταλός φωτογράφος που φωτογραφίζει εντυπωσιακά τοπία σε όλον τον κόσμο.

Γίνε και εσύ ένας από τους #Zcreators της Nikon - itravelling.gr

Photo Credits @Krasimir Matarov

Η κοινότητα #Zcreators είναι ανοιχτή για όλους τους καλλιτέχνες με όραμα ανεξάρτητα από το επίπεδο της εμπειρίας τους, οι οποίοι χρησιμοποιούν το φωτογραφικό σύστημα mirrorless της σειράς Z της Nikon. Με το hashtag #Zcreators, οι φωτογράφοι και οι δημιουργοί video ενθαρρύνονται να μοιράζονται περιεχόμενο, συμβουλές και ιδέες, να εμπνέουν ο ένας τον άλλον ώστε να αφηγούνται ιστορίες με εντελώς νέους τρόπους.

Γίνε και εσύ ένας από τους #Zcreators της Nikon - itravelling.gr

Photo Credits @Krasimir Matarov

Πίσω από την κοινότητα υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες των φωτογραφικών μηχανών Nikon 7, 6, Z 50 και των φακών NIKKOR Z ώστε να υποστηρίζεται η αφήγηση ιστοριών με καινοτόμο τρόπο μέσω εκπληκτικών φωτογραφιών και video. 

Ακολουθήστε και χρησιμοποιήστε το #Zcreators για να ενημερώνεστε και να συμμετέχετε στην ολοένα αυξανόμενη κοινότητα.

Comments