10 λόγοι για να πας ταξίδι στη Βαρκελώνη - itravelling.gr

Η νέα χρονιά θα μας βρει μέσα σε ένα αεροπλάνο της Aegean. Πρόλαβε εισιτήρια από 32 ευρώ για τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης.

10 λόγοι για να πας ταξίδι στη Βαρκελώνη - itravelling.gr

 

Εύχεσαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη ταξίδια και περιπέτειες; Θέλεις να ταξιδέψεις όσο περισσότερο μπορείς, όμως το πορτοφόλι σου δε συνεργάζεται για την υλοποίηση της ιδέας σου; Τότε μην αγχώνεσαι, για όλα υπάρχουν λύσεις και έρχονται από την Aegean Air. Η αγαπημένη μας αεροπορική εταιρεία για ακόμα μια φορά είναι στο πλευρό όσων λαχταρούν ταξίδια και περιπέτειες σε low budget τιμές. Ταξίδεψε στις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης με εισιτήρια από 32 ευρώ.

Φύγαμε για Βαρκελώνη, Μάλαγα και Άμστερνταμ με -15% έκπτωση από την Aegean

Η νέα χρονιά θα μας βρει σε ένα αεροπλάνο της Aegean να εξερευνούμε τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Εάν στη wishlist σου βρίσκονται η Ρώμη, το Μιλάνο, το Βερολίνο,, η Βαρκελώνη, οι Βρυξέλλες ή η Ζυρίχη, μη χάνεις χρόνο! Κάνε κλικ ΕΔΩ και πρόλαβε τα εισιτήρια της Aegean που ξεκινούν από 32 ευρώ. Απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη σου χαρίζουν άνεση και low budget χαρακτήρα σε κάθε ταξίδι σου.

Νέες απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη από €32! Ισχύει για απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς/από Ρώμη, Μιλάνο, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Βρυξέλλες και Ζυρίχη.

Ισχύει για κρατήσεις έως 19/12/2019 και πτήσεις από 29/03 έως 24/10/2020.

Comments