Φόρτισε το ηλεκτρικό σου Volvo παντού!

Η Volvo Cars και η Plugsurfing προσφέρουν μία νέα πανευρωπαϊκή υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, σε 200 σημεία και 38 χώρες ανά την Ευρώπη.


Οι οδηγοί των αμιγώς ηλεκτρικών Volvo Recharge μοντέλων στην Ευρώπη θα έχουν σύντομα πρόσβαση σε περισσότερα από 200 χιλιάδες σημεία φόρτισης, καθώς η σουηδική φίρμα συμπράττει με την Plugsurfing, έναν από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους φορείς συγκέντρωσης δικτύων φόρτισης στην Ευρώπη.

Μέσω της συμφωνίας με την Plugsurfing, η Volvo Cars βάζει τέλος σε ένα από τα πιο συνηθισμένα εμπόδια για τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως είναι η ανεπαρκής πρόσβαση σε σημεία φόρτισης και η ιδιαίτερα κατακερματισμένη ευρωπαϊκή αγορά στον τομέα των υποδομών φόρτισης.

Η συμφωνία με την Plugsurfing, επιτρέπει στους οδηγούς να φορτίζουν εύκολα το ηλεκτρικό τους Volvo, ανεξάρτητα από το μέρος που βρίσκονται κάθε φορά, ενώ ταυτόχρονα τους απαλλάσσει από την ανάγκη να συνάπτουν αμέτρητες κατά τόπους συνδρομές.

Ένας λογαριασμός Plugsurfing, ο οποίος θα συμπεριλαμβάνεται σε κάθε αμιγώς ηλεκτρικό Volvo Recharge μοντέλο στην Ευρώπη, θα δίνει στους οδηγούς πρόσβαση σε πολυάριθμα τοπικά δίκτυα φόρτισης ανά την ευρωπαϊκή ήπειρο, διευκολύνοντας τις απρόσκοπτες διασυνοριακές μετακινήσεις με τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα.

Φόρτισε το ηλεκτρικό σου Volvo παντού!

Παράλληλα, οι χρήστες θα μπορούν να φορτίσουν το αυτοκίνητο τους με μια ανέπαφη κάρτα φόρτισης ή μέσω εφαρμογής smartphone σε οποιοδήποτε από τα 200 χιλιάδες και πλέον σημεία φόρτισης που υποστηρίζονται από την Plugsurfing, σε 38 ευρωπαϊκές χώρες.

Μέσω της εφαρμογής Plugsurfing ή του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που βασίζεται στο Android, οι οδηγοί ηλεκτρικών Volvo μπορούν να αναζητούν σημεία φόρτισης και να φιλτράρουν τις επιλογές με βάση την τοποθεσία, τη διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο και την ταχύτητα φόρτισης. Η εφαρμογή παρουσιάζει επίσης πληροφορίες για την τιμή σε κάθε σημείο φόρτισης, καθιστώντας τη διαδικασία εύκολη και ξεκάθαρη.

Να σημειωθεί η Volvo Cars θα αρχίσει να προσφέρει την υπηρεσία Plugsurfing με το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge P8, το οποίο αποτελεί το πρώτο μέλος μιας οικογένειας αμιγώς ηλεκτρικών Volvo, αλλά και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της σουηδικής εταιρείας.

Το τετρακίνητο XC40 Recharge P8 προσφέρει αυτονομία πάνω από 400 χιλιόμετρα (με βάση το πρότυπο WLTP) με μία και μοναδική φόρτιση, ενώ αποδίδει ισχύ 408 ίππων.

Στα προσεχή χρόνια, η Volvo Cars θα συνεχίσει να λανσάρει ακόμη περισσότερα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, καθώς έχει ως στόχο μέχρι το 2025, το 50% των παγκόσμιων πωλήσεών της να προέρχεται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ το υπόλοιπο 50% από υβριδικά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments