Έρχεται η Disneyland στην Αγγλία! - itravelling.gr

Ο παραμυθένιος κόσμος της Disneyland έρχεται στην Αγγλία με αξέχαστα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους!

Λατρεύεις τον κόσμο της Disney, τα θεματικά πάρκα και τα παιχνίδια; Σου πέφτουν λίγο μακριά τα μεγάλα πάρκα της Disney; Μην απογοητεύεσαι! Κάνε λίγο υπομονή και σε τρία χρόνια θα μπορείς να απολαύσεις ατελείωτο παιχνίδι στη Disneyland στην Αγγλία! Κι όμως, η Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα από τα μεγαλύτερο πάρκα διασκέδασης στον κόσμο με την υπογραφή της Disney.

Έρχεται η Disneyland στην Αγγλία! - itravelling.gr

Πριν φύγεις για Παρίσι ή Αμερική, μάθε πως η αγγλική Disneyland δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις παλαιότερες και πλέον κλασσικές, αφού θα έχει τα κλασσικά αλλά και καινούργια παιχνίδια, εντυπωσιακά θεάματα και φυσικά όλους τους ήρωες της Disney να σε υποδέχονται! Σύμφωνα με τη βρετανική κυβέρνηση, η αγγλική Disneyland θα έχει έδρα την χερσόνησο του Κεντ, ενώ το κόστος της θα αγγίξει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσα στην αγγλική Disneyland

Όπως αποκάλυψαν, το κανονικό όνομα της αγγλικής έκδοσης θα είναι το London Paramount Entertainment Resort, ενώ υπολογίζεται πως θα φιλοξενεί περίπου 50.000 επισκέπτες την ημέρα. Η αγγλική Disneyland, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, η οποία απλώνεται σε 872 στρέμματα και θα περιλαμβάνει το κεντρικό πάρκο νερού, θέατρα, σκηνές με ζωντανή μουσική, κινηματογράφους, εστιατόρια, χώρους εκδηλώσεων και 5.000 δωμάτια για τους επισκέπτες.

Έρχεται η Disneyland στην Αγγλία! - itravelling.gr

Οι εργασίες για το νέο θρυλικό πάρκο της Disney έχουν ήδη ξεκινήσει, το ίδιο και οι αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα υπάρχουν αξιοθέατα και παιχνίδια από την εταιρεία Paramount βασισμένες σε δημοφιλείς σειρές και ταινίες, όπως τα Transformers και ο Indiana Jones, ενώ τα τρομακτικά παιχνίδια από τις δημοφιλείς ταινίες τρόμου δε θα λείψουν από το πάρκο.

Έρχεται η Disneyland στην Αγγλία! - itravelling.gr

Πολλοί ήδη συγκρίνουν τις δύο ευρωπαϊκές Disneyland στο Παρίσι και στην Αγγλία, εμείς δεν παίρνουμε θέση μέχρι να τις επισκεφτούμε… Τι λες και εσύ;

Comments