Ένα πασχαλινό δώρο για ένα μεγάλο καλοκαίρι από την Sun of a Beach - itravelling.gr

Η αγαπημένη μας Sun of a Beach μας φέρνει το καλοκαίρι νωρίτερα με τη νέα της συλλογή, που μας ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη.

Η αγαπημένη μας εταιρεία Sun of a Beach μας ξεκολλάει για λίγο από την ρουτίνα του lockdown και μας ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς μέσα από τη νέα της συλλογή με πετσέτες θαλάσσης. Η ανανεωμένη και πολύχρωμη συλλογή είναι καλύτερη από ποτέ και σε καλεί να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, αλλά και να δωρίσεις αξέχαστα δώρα το Πάσχα. Στους φίλους που γιορτάζουν, στο βαφτιστήρι αλλά και σε σένα, στη νέα συλλογή θα βρεις προϊόντα για όλες τις ανάγκες αλλά και τα στιλ για ένα αξέχαστο καλοκαίρι, από πετσέτες θαλάσσης, μαγιό μέχρι τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία.

Η νέα συλλογή για το καλοκαίρι 2021 μας ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, όπως στο Ελαφονήσι στην Κρήτη, στην Ύδρα, στην -αγαπημένη της Μελίνας- Τήνο αλλά και σε μακρινούς τροπικούς προορισμούς, όπως η κοσμοπολίτικη Formentera, η Χαβάη, η Κούβα και το -αγαπημένο της ‘Ελλης- Los Angeles!

Ο κορμός της συλλογής είναι φυσικά οι signature πλέον Sun of a Beach πετσέτες θαλάσσης και αυτήν πλαισιώνουν μία σειρά από διάφορα lifestyle καλοκαιρινά προϊόντα, tσάντες, αδιάβροχα pouches, apparel και φυσικά μαγιο! Για τους μικρούς μας φίλους, θα βρεις το ιδανικό δώρο στην παιδική σειρά από πετσέτες και μαγιό!

Βρες τα αγαπημένα σου summer essentials με ένα κλικ στο sunofabeach.com

 

Comments