Drakoulis Dry & Raw: Το πολυτελές streakhouse φτάνει στην Κηφισιά - itravelling.gr
Η αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή ανανεώνεται με το νέο πολυτελές steakhouse στα Βόρεια Προάστια

Δεύτερη έδρα  για ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Κηφισιά. Η νέα σελίδα στην ιστορία του Drakoulis Dry & Raw αποτυπώνεται στο πολυτελές steakhouse που επιστρέφει στη γαστρονομική σκηνή της πρωτεύουσας και αναμένεται να γίνει το απόλυτο… meat point για όσους θέλουν να γίνουν κοινωνοί της ‘τολμηρής’ και πρωτοποριακής κουζίνας του. Η “έκδοση” της Κηφισιάς σηματοδοτεί την επέκταση ενός project που γεννήθηκε από τον συνδυασμό του πάθους, της ποιότητας και της τεχνογνωσίας. Εισάγοντας νέες επιλογές στις αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες της βόρειας πλευράς της πρωτεύουσας, το Drakoulis Dry & Raw έρχεται για να ‘μεταμορφώσει’ την περιοχή στον επόμενο προορισμό των απανταχού κρεατοφάγων.

Drakoulis Dry & Raw: Το πολυτελές streakhouse φτάνει στην Κηφισιά - itravelling.gr

Μετρώντας πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του κρέατος, ο Στράτος Δρακούλης βάζει την υπογραφή του στις νέες επιλογές πιάτων που σερβίρονται και θα αναστατώσουν τον ουρανίσκο των επισκεπτών. Το  νέο εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, επί της οδού Πεντέλης 1, ‘σερβίροντας’ τη γνωστή σε όλους πολυτελή αίσθηση του Drakoulis που μπορεί κανείς να βρει και στο κατάστημα της Βούλας: τοίχοι βαμμένοι σε dark τόνους, πλούσια υφάσματα, βαθιά παλέτα χρωμάτων, ‘σκοτεινό’ και underground περιβάλλον, που υποστηρίζονται από τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής.

Drakoulis Dry & Raw: Το πολυτελές streakhouse φτάνει στην Κηφισιά - itravelling.grΚάθε φορά που η όρεξή σας σας καλεί, η φωτιά θα καίει, οι σερβιτόροι θα αφαιρούν φελλούς από εκλεκτές ετικέτες κρασιών και οι σεφ θα ακονίζουν τα μαχαίρια τους, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη με εκρηκτικούς συνδυασμούς πιάτων με έμφαση πάντα στην ποιότητα και την παρουσίαση. Οι επισκέπτες καλούνται να παραδοθούν σε μια γευστική εμπειρία που χαρίζει απαράμιλλες γαστρονομικές στιγμές, απολαμβάνοντας το δείπνο τους, κοκτέιλ και μια μεγάλη λίστα κρασιών με ετικέτες που έχουν επιλεχθεί με κύριο γνώμονα το γευστικό τους ταίριασμα με το μενού.

Κάθε πιάτο, συμπεριλαμβανομένου ακόμα και εκείνου που περιέχει μόνο ωμό κρέας, συναρπάζει και ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις, ακόμη και σε εκείνους που αποτάσσονται της κρεατοφαγίας. Ένα κελάρι κρασιών έκτασης αρκετών μέτρων, μαχαίρια κρεοπωλείου και πορτρέτα άγριων ζώων που ξεχωρίζουν πάνω στους τοίχους και ένα μπαρ από μάρμαρο αφήνουν το δικό τους στίγμα μέσα στο dark σκηνικό.

Η κουζίνα δημιουργεί έργα τέχνης. Ξεκινήστε με Japanese King crab tartare, μια crispy duck ή το gyros… the next level, προχωρήστε σε μια Tomahok ή ένα Japanese Wagyu tenderloin και τελειώστε με γλυκά που θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα και πρωτοσέλιδο. Το μενού είναι εμπλουτισμένο με 9 hand crafted κλασικά στον χρόνο cocktails που έχουν ‘υποστεί’ μια επεξεργασία, όπως τα Red Snapper, Brandy Crusta και Honeysuckle. Η εξαιρετική ατμόσφαιρα φαγητού συμπληρώνεται από μια εκτεταμένη λίστα κρασιών από ΗΠΑ και Αργεντινή έως Αυστραλία και Νότια Αφρική, με περισσότερα από 50 από αυτά να σερβίρονται σε ποτήρι και ακόμη περισσότερα σε μπουκάλι.

Οδηγώντας το grill να αγγίξει τα δικά του όρια κι αντλώντας έμπνευση από τολμηρές γεύσεις και φρέσκα υλικά της αγοράς, το Drakoulis Dry & Raw σερβίρει.. μπουκιές που προκαλούν γευστική κορύφωση. Και οι δύο τοποθεσίες του Drakoulis Dry & Raw – σε Βούλα και σε Κηφισιά – είναι εδώ για να εντυπωσιάσουν. Δύο χώροι που ήδη είναι το απόλυτο talk of the town.

iTravelling info:

Drakoulis Dry & Raw

Πεντέλης 1, Κηφισιά

2107548348

Comments