Κατέβασε το app, άφησε το αυτοκίνητο στην άκρη και κέρδισε δωρεάν εισιτήρια για τη Βιέννη.

Οργανώνεις το επόμενο ταξίδι σου στη Βιέννη; Εάν ναι, η είδηση αυτή σε ενδιαφέρει. Από τις 26 Φεβρουαρίου θα μπει σε εφαρμογή ένα νέο μέτρο με τη βοήθεια μιας εφαρμογής με την οποία οι Αρχές της Βιέννης θα κάνουν καλό στο περιβάλλον αλλά και στη δική σου τσέπη.

Ο λόγος για την εφαρμογή Changers, η οποία σε προτρέπει να αφήσεις το αυτοκίνητο στην άκρη και να μετακινείσαι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα πόδια κερδίζοντας έτσι δωρεάν εισιτήρια για μουσεία, θέατρα αλλά και συναυλίες.

Το νέο project, που ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή στη Βιέννη, αφορά τόσο τους 1,8 εκατομμύρια κατοίκους της, όσο και τους τουρίστες της πόλης. Η αυστριακή πόλη ξεκινά το μέτρο αυτό από τα τέλη του μήνα και έτσι θα βοηθήσει να μειώσει το CO2, που δημιουργούν τα αυτοκίνητα αλλά και εσένα να συλλέξεις περισσότερους πόντους στην εφαρμογή σου για να κερδίσεις.

Πως λειτουργεί η εφαρμογή Changers;

Αρκεί να κατεβάσεις την εφαρμογή Changers στο κινητό σου και εκείνη θα μετρά τα μέτρα που διανύεις χωρίς αυτοκίνητο, καθώς και το διοξείδιο του άνθρακα που εξοικονομείς με τις μετακινήσεις σου. Έτσι, κάθε φορά που γλιτώνεις 20 κιλά CO2 από το περιβάλλον, επιβραβεύεσαι με δωρεάν εισιτήρια.

Προς το παρόν, τα εισιτήρια αφορούν τέσσερις πολιτιστικούς χώρους στη Βιέννη, οι οποίοι συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ενέργεια, ένα μουσείο, έναν εκθεσιακό χώρο τέχνης, ένα θέατρο και μια αίθουσα συναυλιών. Η εφαρμογή θα λειτουργήσει πιλοτικά στα τέλη του μήνα και επίσημα θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό το ερχόμενο φθινόπωρο.

Comments