Body Shock 48: Η καλύτερη wellness εμπειρία είναι στα Yava! - itravelling.gr

Όταν δεν έχεις χρόνο, αλλά απαιτήσεις, η καλύτερη wellness επιλογή βρίσκεται στα Yava Fitness και το Body Shock 48.

Η καθημερινότητά σου αποτελείται από πολλές δραστηριότητες, απαιτητικά ωράρια και λίγη όρεξη για την οποιαδήποτε αλλαγή στη φυσική σου κατάσταση. Είτε δουλεύεις πολλές ώρες, είτε ταξιδεύεις αρκετά, ένα είναι τα σίγουρο: το γυμναστήριο Yava Fitness Center στο Νέο Ψυχικό σου παρέχουν όλες τις υπηρεσίες, που χρειάζεσαι για να κάνεις reboot στον οργανισμό σου και να επιστρέψεις δριμύτερος σε ένα πιο υγιές και όμορφο σώμα σε λίγο χρόνο. Πως θα γίνουν όλα αυτά; Μα φυσικά με το νέο πρόγραμμα θεραπειών Body Shock 48!

Το iTravelling.gr επισκέφτηκε τα Yava Fitness Center στο Νέο Ψυχικό και δοκίμασε τις υπηρεσίες Body Shock 48. Εσύ ακόμα περιμένεις;

Τι είναι το Body Shock 48

Το Body Shock 48 είναι το καινούργιο wellness πρόγραμμα των Yava Fitness, που θα σου χαρίσει σφριγηλή επιδερμίδα, καθαρό πρόσωπο και δυνατό σώμα. Με τρεις υπηρεσίες, την την ΒLT καμπίνα διέγερσης του φυσικού κολλαγόνου, το ASP ψηφιακό ενδοδερμικό μασάζ και το ThermoLine – Μηχάνημα Θερμοδιείσδυσης με ηλεκτρόλυση καταφέρνεις να επιτύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο. Η συστηματική γυμναστική αλλά και η σωστή διατροφή αποτελούν bonus για ένα γρήγορο και μόνιμο αποτέλεσμα!

Body Shock 48: Η καλύτερη wellness εμπειρία είναι στα Yava! - itravelling.gr

Για ποια μέρη του σώματος είναι;

Θα δεις άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή, ενώ για τις πιο προβληματικές περιοχές καλό θα ήταν να κλείσεις ένα έως δύο ραντεβού την εβδομάδα (όχι σε συνεχόμενες ημέρες). Στον πρώτο μήνα θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα και πολύ πιθανό να μη χρειάζεσαι παραπάνω συνεδρίες. Οι υπηρεσίες του Body Shock 48 εφαρμόζονται χωρίς καμία παρενέργεια σε πρόσωπο, κοιλιά, πόδια και γλουτούς.

Body Shock 48: Η καλύτερη wellness εμπειρία είναι στα Yava! - itravelling.gr

Ποια είναι η διαδικασία του Body Shock 48

Αρκεί να κλείσεις ραντεβού στα Yava στο Νέο Ψυχικό ΕΔΩ. Μόλις φτάσεις, η έμπειρη wellness ομάδα του γυμναστηρίου θα σε ενημερώσει για τη διαδικασία αλλά θα σε κατευθύνει σχετικά με το ποια υπηρεσία καλύτερα να χρησιμοποιήσεις για τις δικές σου ανάγκες.

Body Shock 48: Η καλύτερη wellness εμπειρία είναι στα Yava! - itravelling.gr

ASP – Ενδοδερμικό μασάζ με ψηφιακά ελεγχόμενη κεφαλή

Μιλήσαμε με την υπεύθυνη wellness ομάδα των Yava και τον φυσικοθεραπευτή και μάθαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν πας στο ραντεβού σου για το Body Shock. Με το ASP πετυχαίνεις την κάθετη διάταξη του συνδετικού ιστού και την διέγερση της λέμφου συνδυασμένη με την αρνητική πίεση και την κίνηση.

Πρόκειται για τη διάσημη πλέον ενδοδερμία, η οποία είναι μία μη επεμβατική μέθοδος και είναι τελείως ακίνδυνη. Είναι η πιο εντυπωσιακή λύση σε θέματα όπως: επαναφορά από τοκετό, μείωση πόντων, σύσφιξη δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς, στο εσωτερικό των μηρών, στα ψωμάκια και σε όλες τις περιοχές με έντονο λίπος και κυτταρίτιδα.

Body Shock 48: Η καλύτερη wellness εμπειρία είναι στα Yava! - itravelling.gr

Όταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο απαλύνει και λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, ανακουφίζει από τα πρηξίματα που εμφανίζονται συχνά στο κάτω βλέφαρο, βελτιώνει την επιδερμική χαλάρωση στο λαιμό και συρρικνώνει την εναπόθεση λίπους στο προγούλι.

Για πιο γρήγορα αποτελέσματα αξίζει να εφαρμόσεις συνδυαστικά με το ASP, το ThermoLine – Μηχάνημα Θερμοδιείσδυσης με ηλεκτρόλυση. Πρόκειται για ηλεκτροθεραπεία, η οποία δουλεύει πάνω σε θέματα, όπως η χαλάρωση, μυική ή επιδερμική, την κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Επιφέρει στο δέρμα την σύσφιξη και την τόνωση των μυών, την ανόρθωση των γλουτών και την λιπογλυπτική. Τέλος, η καμπίνα φωτοθεραπειάς – ομορφιά; Dr Muller προσφέρει ένα συνδυασμό τριών ευεργετικών πηγών φωτός για την αναζωογόνηση, αποκατάσταση της απαλότητας και την αποτοξίνωση του δέρματος σου.

Body Shock 48: Η καλύτερη wellness εμπειρία είναι στα Yava! - itravelling.gr

Η εμπειρία

Οι θεραπείες του Body Shock 48 πραγματικά θα σε κάνουν να θέλεις κι άλλο! Εκτός από τα θεαματικά τους αποτελέσματα, το αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης, που σου προκαλεί κάθε συνεδρία είναι αξεπέραστο. Χαλαρωτικό και δυναμικό μασάζ, αιθέρια έλαια και φυσικά το αποτέλεσμα που βλέπεις στον καθρέφτη αρκούν για να σε πείσουν να δοκιμάσεις την εμπειρία αυτή!

Εάν πραγματικά θέλεις να δεις άμεσα αποτελέσματα και δεν έχεις χρόνο για εντατική γυμναστική, η κορυφαία μέθοδος ευεξίας και αισθητικής είναι εδώ και σε περιμένει στα Yava Fitness. Κλείσε ραντεβού για το Body Shock 48!

Body Shock 48: Η καλύτερη wellness εμπειρία είναι στα Yava! - itravelling.gr

Στο τμήμα wellness των Yava Fitness θα βρεις πολλές ακόμα υπηρεσίες για το σώμα, το πρόσωπο, ενώ το τμήμα σπα δε θα σε αφήσει ασυγκίνητο.

Comments