Αυτή είναι η ελληνική παραλία με τα πιο ζεστά νερά - iTravelling

Σ’ αυτή την παραλία μπορείς να κάνεις βουτιές όλο το χρόνο, αφού έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία και καθόλου κύμα.

Επίσημα το καλοκαίρι είναι εδώ! Μπορεί οι πρόσκαιρες βροχοπτώσεις να μας πηγαίνουν μήνες πίσω, όμως η οργάνωση των διακοπών έχει ξεκινήσει για τα καλά. Εάν ψάχνεις που θα κάνεις φέτος μπάνιο, σου βρήκαμε την παραλία με τα πιο ζεστά νερά. Είτε είσαι από αυτούς που κρυώνουν εύκολα, είτε όχι, μια ζεστή παραλία πάντα είναι δελεαστική! Ανακαλύψαμε την ελληνική παραλία, που έχει όλο το χρόνο ζεστά νερά και καθόλου κύμα!

Μικροί και μεγάλοι τρελαίνονται με τη συγκεκριμένη παραλία. Ο λόγος για την Διάπορο στη Χαλκδική, που πρώτα σε κερδίζει με το εξωτικό τοπίο της και ύστερα σε κρατάει εκεί για πάντα με τη θερμοκρασία του νερού. Η Διάπορος είναι μια προστατευμένη παραλία από τον άνεμο, τα νερά της είναι γαλανά και διάφανα και πάντα ζεστά! Διαθέτει χρυσή άμμο, κάποια αλμυρίκια αλλά και επιβλητικά βράχια περιφερειακά της παραλίας.

Πως θα φτάσεις στη Διάπορο:

Η Διάπορος είναι ένα μικρό νησάκι, που βρίσκεται απέναντι από τη διάσημη παραλία της Βουρβουρούς στη Χαλκιδική. Για να φτάσεις στην πιο ζεστή θάλασσα της Ελλάδας αρκεί να πας με ένα καραβάκι απέναντι ή να πείσεις κάποιο ψαρά να σε μεταφέρει. Συχνέ το καλοκαίρι οργανώνουν και μικρές θαλάσσιες εκδρομές στην περιοχή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες για τη Διάπορο παρακάτω:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments