Αυτά είναι τα 10 αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείς στην Ελλάδα - iTravelling

Κάθε ταξιδιώτης, που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να επισκεφτεί αυτά τα 10 αξιοθέατα στην Ελλάδα.

Διακοπές στην Ελλάδα δε σημαίνουν μόνο θάλασσα και ξέφρενο γλέντι. Σημαίνει πολιτισμός, ιστορία και φυσικά εκδρομές μέσα στη φύση. Αυτό το καλοκαίρι επισκέψου τα πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας και πες το ναι σε μια ξενάγηση στα πιο διάσημα αξιοθέατα της περιοχής. Το TripAdvisor και συγκεκριμένα οι χρήστες του ψήφισαν για ακόμα μια χρονιά τα κορυφαία αξιοθέατα στην Ελλάδα.

Τα Travellers’ Choice Awards έβγαλαν τη δική τους λίστα με τα 10 αξιοθέατα, που πρέπει να επισκεφτεί κανείς στην Ελλάδα και εμείς σου την παρουσιάζουμε παρακάτω. Στην πρώτη θέση φιγουράρει η Ακρόπολη, πράγμα που δεν μας κάνει εντύπωση, ενώ αντίστοιχα η Ακρόπολη έχει κατακτήσει και τη δέκατη θέση στη λίστα με τα καλύτερα αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια ακολουθούν το Μαντείο των Δελφών και ο Ναός του Ηφαίστου στην Αθήνα, ενώ τέταρτο στη σειρά αναδεικνύεται το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Στην πέμπτη θέση συναντάμε την Σπιναλόγκα στην Κρήτη.

Η Ρόδος και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου κατακτά την έκτη θέση.

Έβδομο ως ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα στην Ελλάδα ανακηρύσσεται το το μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισας στην Αμοργό.

Στην όγδοη θέση θα βρούμε το κάστρο της Μονεμβασιά.

Τη λίστα με τα 10 καλύτερα αξιοθέατα στην Ελλάδα ολοκληρώνουν η Ακρόπολη της Λίνδου και η μονή Μεγάλου Μετέωρου στην Καλαμπάκα.  

Comments