7 προορισμοί στην Ευρώπη που μπορείς να κοιμηθείς μέσα σε φούσκα - iTravelling

Θα έμενες ποτέ μέσα σε μια φούσκα – ξενοδοχείο; 7 μαγευτικοί προορισμοί στην Ευρώπη σου εξασφαλίζουν μια πρωτόγνωρη ταξιδιωτική εμπειρία.

Ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τη διαμονή σου; Ενδιαφέρεσαι να ζήσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες στα ταξίδια σου; Τότε άφησε για λίγο τις εξωτικές διαμονές σε πολυτελή ξενοδοχεία και τις εναλλακτικές διακοπές σε κάμπινγκ και μυήσου στο διαφορετικό.

Τι θα έλεγες να μείνεις αυτή τη φορά μέσα σε μια φούσκα – ξενοδοχείο; Κι όμως, η φούσκα – ξενοδοχείο αποτελεί το νέο trend στο χώρο του travelling και μπορεί να σε φιλοξενήσει για να ζήσεις μια πρωτόγνωρη ταξιδιωτική εμπειρία δίπλα σε μέρη μαγικά. Μπορείς να επιλέξεις να μείνεις δίπλα σε μια γαλαζοπράσινη παραλία, σε πλούσια λιβάδια και καταπράσινα δάση, ακόμα και σε χιονισμένες βουνοπλαγιές. Η φούσκα – ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει τέλεια θέα και να επιτρέπει στους ενοίκους της να παρατηρούν το περιβάλλον γύρω τους.

Πως λειτουργεί όμως η φούσκα – ξενοδοχείο;

Εάν αναρωτιέσαι και εσύ -όπως εμείς- πώς λειτουργεί η φούσκα – ξενοδοχείο, η απορία σου θα λυθεί λίγο πιο κάτω. Η φούσκα – ξενοδοχείο διαθέτει ένα αθόρυβο σύστημα αερισμού, το οποίο ανά 5 ώρες ανανεώνει τον αέρα κρατώντας έτσι το δωμάτιο «φουσκωμένο», ενώ με αυτό τον τρόπο επίσης αποτρέπει τη δημιουργία υγρασίας στο εσωτερικό του.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, τα περισσότερα ξενοδοχεία – φούσκες διαθέτουν θερμαντικά στοιχεία με θερμοστάτη για να διατηρείται η ζέστη στο εσωτερικό του δωματίου όλο το χειμώνα. Σημαντική πληροφορία για όσους ενδιαφέρονται να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο – φούσκα είναι πως δε θα γνωρίζουν την ακριβή διεύθυνση των δωματίων μέχρι να δώσουν την προκαταβολή για την κράτηση. Η πολιτική της εταιρείας το επιβάλει ώστε να διατηρηθεί η ιδιωτική ζωή γύρω από τη φούσκα – ξενοδοχείο και οι ένοικοι της να παραμείνουν ανενόχλητοι από αδιάκριτα βλέμματα.

Το iTravelling ενθουσιάστηκε με την ιδέα της διαμονής σε φούσκα – ξενοδοχείο, γι’ αυτό έψαξε και βρήκε τα πιο εντυπωσιακά σε όλη την Ευρώπη. Από την Ισλανδία μέχρι τη Γαλλία, σου παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες φούσκες – ξενοδοχεία για μια πρωτόγνωρη εμπειρία διαμονής.

Forest Domes, Βόρεια Ιρλανδία

The 5 Million Star Hotel, Ισλανδία

Dome Garden, Βρετανία

Attrap’Rjves , Γαλλία

Camp Kátur, Βρετανία

Nuit Nature, Γαλλία

Hotel Aire de Bardenas, Ισπανία

Comments